Nové verze Firefox 3.0.2 a 2.0.0.17 zvyšují zabezpečení

Vývojáři pro uživatele webového prohlížeče Firefox 3.0.1 připravili aktualizaci, která povýší Firefox na verzi 3.0.2. V případě druhé verze Firefoxu dojde k povýšení na verzi 2.0.0.17. U obou verzí došlo k opravě několika bezpečnostních problémů, většina z nich byla označena jako kritická. Přehled opravených chyb naleznete v seznamu pro druhou a třetí verzi Firefoxu.

Firefox 3.0.2 dále přináší opravy problémů se stabilitou, vylepšuje vykreslování stránek a motiv vzhledu prohlížeče. Dále byly přidány nové kořenové certifikáty Extended Validation (EV). Několik chyb bylo opraveno i na verzi Firefoxu pro operační systém Mac OS X. Kompletní přehled oprav naleznete v oficiálních poznámkách k vydání.

Pokud používáte Firefox 3.0.1, je vysoce doporučeno provést aktualizaci na tuto nejnovější verzi. Máte-li aktivované automatické aktualizace, bude vám v příštích čtyřiceti osmi hodinách nabídnuto stažení nové verze. Českou verzi Firefoxu 3.0.2 pro operační systémy Microsoft Windows, Linux a Mac OS X můžete také stahovat z oficiálních stránek Mozilly. Druhou verzi Firefoxu naleznete na stránkách se staršími vydáními.

Zdroj: Mozilla

Diskuze (18) Další článek: Ohlasy ze světa: šestijádrový Dunnington a 24 jader v akci

Témata článku: , , , , , , ,