Nové erotické kryptoměny vybraly od investorů desítky milionů dolarů

V několika posledních měsících se představily nové kryptoměny, které jsou určené speciálně pro použití v erotickém průmyslu. Účelem těchto kryptoměn je zaprvé zvýšit anonymitu plateb za erotický obsah a služby a také snížit transakční náklady. Navíc mají nové kryptoměny nabídnout uživatelům odměny za používání.

Minulý týden nové kryptoměny pro erotický průmysl provedly úspěšnou prvotní nabídku investorům tzv. ICO (Initial Coin Offering) . Byl to docela úspěch, povedlo se vybrat několik desítek miliónů dolarů.

Nejúspěšnější se stala německá kryptoměna Eroiy. Té se od investorů povedlo získat úctyhodných 15 miliónů dolarů (zhruba 300 miliónů korun). Další úspěšnou tzv. adult kryptoměnou se stal Vice Token se ziskem 10 miliónů USD (200 miliónů korun). Tato kryptoměna nabízí odměny za užívání a stojí za ní majitelka časopisu Penthouse Kelly Holland. Poslední úspěšnou kryptoměnou je BunnyToken, která sice ještě nedokončila ICO, ale už se povedlo vybrat více než 3 miliony USD (90 miliónů korun).

Všechny tyto kryptoměny jsou zatím ve stádiu vývoje a větší rozšíření se očekává až příští rok. Úspěšné ICO však dává signál, že kryptoměny v byznysu pro dospělé získávají na důležitosti a placení za služby spojené s erotikou se v brzké době změní. Uživatelé získají výhodu větší anonymity a už se nebudou muset bát, co se jim objeví na výpisu z kreditní karty.

Diskuze (5) Další článek: Podívejte se, jak se za posledních 14 let měnila popularita různých sociálních sítí

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,