Nové digitální fotoaparáty za méně peněz

Dnes je již na trhu několik digitálních fotoaparátů, které nabízí rozlišení větší než milión pixelů a lze je koupit za méně než $500.
Dnes je již na trhu několik digitálních fotoaparátů, které nabízí rozlišení větší než milión pixelů a lze je koupit za méně než $500. Pokud vás zaujala tato nabídka zaměřte se na nové výrobky firem Olympus a Agfa. Obě firmy oznámily nové fotoaparáty za $500 a $400 hned poté co firma Epson zlevnila svůj digitální fotoaparát PhotoPC 700 na $500.

Agfa ePhoto CL30 nabízí největší rozlišení 1440x1080 pixelů, i když je část dosažena softwarem. CL30 obsahuje USB port a kabel a lze ji připojit i přes sériové rozhraní. Pokud ovšem máte USB rozhraní budete schopni přenášet fotky do počítače až desetkrát větší rychlostí, než je tomu u sériového portu. CL30 má speciální obrazovou vlastnost tzv. Agfa's PhotoGenie, která automaticky odstraní obrazovou nedokonalost a zvětší rozlišení obrazu. Na fotoaparátu je 1,8-palcový barevný LCD displej, má 2x zoom, a 4 MB CompactFlash kartu. Dodává se se softwarem Agfa PhotoWise na editování jednotlivých obrázků. K dostání bude v únoru za $399.

Olympus D-340R je nejnovější výrobek řady Olympus-300 a dosahuje rozlišení 1280x960 pixelů. Mezi další vlastnosti patří 1,8-palcový barevný LCD displej, 2x zoom, 8 MB SmartMedia karta, schopnost nasnímat 10 obrázků v 1/2 sekundových intervalech a 4 módy (red-eye reduction, force-fill flash, automatic low-light, and back-light). O zpracování obrázků se stará Adobe PhotoDeluxe. D-340R bude k dostání v březnu za $499. Poznámka: v Evropě je značení digitálních fotoaparátů Olympus odlišné, tomuto modelu bude odpovídat C-840R.

Váš názor Další článek: Kam schovává NT Server tiskové soubory na něj poslané?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,