Nová Miranda IM 0.8.5 opravuje mazání kontaktů a přenos souborů

Vývojáři vydali další verzi instant-messagingového klienta Miranda IM. V nové verzi 0.8.5 se zaměřili především na opravy podpory komunikačních sítí ICQ a MSN. U sítě ICQ vývojáři vylepšili výsledné informace po přenosu souborů a takové upravili stavové zprávy.

Síť MSN se dočkala opravy, která řeší přechod adresáře ze starší verze Mirandy IM 0.7 na Mirandu IM 0.8. V seznamu kontaktů byl také opraven problém s telefonním číslem a již by neměly vznikat problémy při pokusu o smazání kontaktu. Fungovat by již také mělo blokování kontaktu, a to i v případě, že jej nemáte v seznamu kontaktů.

Dále vývojáři opravili mazání účtů a několik problémů se správcem profilů. Miranda IM řeší i pád aplikace, který mohl nastat při pokusu o přenos souborů na stařičkém operačním systému Microsoft Windows 9x. Chyba byla opravena i s automatickým nastavováním stavů, když některé sítě byly zamčené.

Bližší informace naleznete na oficiálních stránkách v seznamu změn. Miranda IM 0.8.5 je dostupná pro operační systémy Microsoft Windows. Stahovat ji můžete z naší GigaManie.

stáhnout program Miranda IM Portable 0.8.15 Licence: open source, 2,6 MB
Autor: Miranda
Web programu: www.miranda-im.org


Kromě nové Mirandy IM 0.8.5 můžete vyzkoušet testovací verzi Mirandy IM 0.9.

stáhnout program Miranda IM 0.9.26 Licence: open source, 3,1 MB
Autor: Miranda
Web programu: www.miranda-im.org


Diskuze (14) Další článek: Novinky od Fujitsu: Úsporný desktop a notebook

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,