IPTV

Nová IPTV Chytrá anténa slibuje 70 kanálů za 100 Kč měsíčně

Pokud chcete sledovat televizní vysílání přes internet, máte dnes u nás na výběr z celé řady služeb - Kuki, Lepší TV, Horizon, Sledování TV, O2TV, T-Mobil TV, DIGI2GO a nejspíš další. Nyní přichází nový hráč - Chytrá anténa - lákající na 70 kanálů za 100 Kč.

Ve skutečnosti je to ale spíš staronový hráč nebo také úkrok stranou. Za službou totiž stojí Digi TV, která nabízí kromě internetové televize i satelitní.

Web Chytré antény slibuje, že nebudete muset kupovat DVB-T2 tuner ani novou televizi a vše zázračně pojede přes internet. To ale není celá pravda. Protože je služba odvozená od DIGI2GO, budete stejně jako u ní potřebovat set-top-box Arris, případně televizor Samsung s možností doinstalovat Smart TV aplikaci DIGI2GO. Můžete se také dívat na mobilu nebo počítači. Aplikace pro Android TV zatím chybí, byť je ve vývoji.

d7f86e47-1061-4e2e-800e-4e6acfc57101

Za nízkou cenu 100 Kč dostanete 70 kanálů, nejde ale o žádné prémiové kanály jako Filmbox, AMC nebo Discovery. Pokud je ale pro vás množství důležitější než kvalita a stejně se většinou díváte na pár tradičních stanic, nízkou cenu oceníte. Do počtu je tam několik tzv. negarantovaných stanic - ty jsou volně šířené přes satelit, takže je Digi TV zařadilo do této nabídky, pokud se ale některá z těchto stanic přestane vysílat, z nabídky zmizí. Digi Sport 2 HD pak je dostupný jen na 6 měsíců.

Seznam stanic Chytré antény:

ČT1 HD Duck TV Dorcel TV
ČT2 HD TUTY HD Deutsche Welle
ČT1 JM ČT sport HD ProSieben*
Nova HD Arena SPORT 1 HD English Club TV
Nova 2 HD Arena SPORT 2 BBC World News*
Nova Gold HD Digi Sport 2 HD (půl roku) RTL Television*
Nova Action HD ČT24 HD SAT.1*
Prima HD TA3 HD ZDF*
Prima LOVE HD Óčko Duna HD*
TV Barrandov HD Óčko Expres Duna World*
Barrandov Plus HD Óčko Star M1,M2*
Barrandov Family Šlágr TV TV2*
JOJ Family HD RETRO ATM Rozrywka*
Jednotka HD MTV Europe Polo TV*
Dvojka HD VH1 Polsat*
Televize Seznam MTV Rocks Puls 2*
Nova Cinema HD MTV Hits Super Polsat*
Prima COOL HD Regionální televize TVS TTV*
Prima KRIMI HD Praha TV TV 4*
Prima MAX HD Brno TV TV 6*
Prima Comedy Central JTV (Jihočeská televize) Eska TV*
Kino Barrandov HD V1 (východočeská)
FilmBox Polar
ČT :D/ČT Art HD Prima ZOOM HD * negarantované

Součástí služby je pro IPTV obvyklá možnost sledování sedm zní zpět nebo možnost pozastavení a skákání na začátek aktuálního pořadu. V ceně je sledování až na čtyřech zařízeních najednou a to kdekoli v celé EU, tedy české kanály dostanete v Evropě i bez VPN.

Hlavní překážkou tak bude dostupná aplikace. Chybí podpora více platforem, zejména Android TV nebo Apple TV, a aplikaci pro telefony se vytýká chybějící podpora Chromecastu, která by nahradila chybějící aplikaci na TV. Pokud ale nechcete utrácet moc a už vlastníte podporovaný televizor, máte o možnost víc.

Diskuze (33) Další článek: Google přišel na to, jak vás donutit více koukat na reklamy v mobilu. Můžete za to dostat bonusy do her

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,