Microsoft | Velká Británie | Flight Simulator

Nová aktualizace MS Flight Simulatoru přináší detailněji zpracovanou Velkou Británii a Irsko

Hra Microsoft Flight Simulator 2020 se od svého vydání dočkala již několika významných aktualizací. Kromě funkčních vylepšení, ke kterým patří například podpora virtuální reality, přinesly také podrobněji zpracované země. Rozšiřující balíčky, označované jako World Update, už vylepšily Japonsko či Spojené státy a nyní přichází na řadu Velká Británie a Irsko.

Původně bylo vydání World Update 3 plánováno na 26. ledna, nicméně vývojáři z Asobo Studio uvolnění aktualizace odložili s tím, že musejí „trochu více zapracovat na integraci a poté je třeba dokončit různé předávání dat“. Jako předpokládaný termín tehdy uvedli 9. až 11. únor, nicméně ani ten se nepovedlo dodržet.

Velká Británie a Irsko jako na dlani

Očekávaná aktualizace byla nakonec vypuštěna v úterý 16. února. Fandové simulátorového létání se mohou těšit na podrobněji zpracovaná města Londýn, Birmingham, Bristol, Cambridge a Oxford, která dostala nové 3D textury ve vysokém rozlišení.

Jak je u těchto „vylepšujících balíčků“ zvykem, přinášejí také detailně zpracované modely vybraných památek a objektů. Tentokrát se jedná o 70 zajímavých míst – například mostů, paláců, katedrál, kostelů, hradů a slavných fotbalových stadionů Premier League.

Zatímco před aktualizací se na těchto místech nacházely automaticky generované budovy (obvykle bytové domy), nyní byste z kokpitu letadla měli spatřit to, co tam je ve skutečnosti. Můžete se tak například zaletět podívat na Buckinghamský palác – londýnskou rezidenci královny Alžběty II..

Skoro jako ve skutečnosti

Startovat a přistávat je možné na dalších pěti ručně vyprojektovaných letištích: Barra, letišti Johna Lennona v Liverpoolu, Land's End Airport, Manchester Barton Aerodrome a Out Skerries Airstrip. Vizuálních a logických vylepšení se dočkalo dalších 85 britských letišť.

Kromě vizuálních vylepšení přidává aktualizace tři nové aktivity, odehrávající se na území Spojeného království a Irska. Vyzkoušet lze například nový let v rámci skotského souostroví Shetlandy a dvě náročné přistávací výzvy: jednu na Shetlandách a druhou na jihovýchodě Anglie.

Aktualizace World Update 3 s vylepšeným Spojeným královstvím a Irskem je zdarma k dispozici všem majitelům Microsoft Flight Simulatoru. Každopádně její stahování a instalace patrně chvilku potrvá – jde totiž o balíček velký 48 GB.

Váš názor Další článek: Správce hesel LastPass utahuje opasky. Neplatící uživatelé před sebou mají dilema

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,