Nevíte? Zkuste Centrálu expertů

Nejrůznějších poraden bylo již na Internetu mnoho a mnoho. ExpertCentral ale nabízí něco mnohem zajímavějšího – profesionální rada od specialisty v 99% případů zdarma.
Nejrůznějších poraden bylo již na Internetu mnoho a mnoho. ExpertCentral ale nabízí něco mnohem zajímavějšího – profesionální rada od specialisty v 99% případů zdarma.

Expert Central je poradna s profesionálními poradci, co se vyznají ve svém oboru. Expert Central má celkem 18 kategorií počínaje kategoriemi jako Auto-moto a webdesignem konče, nevynechávaje vztahy mezi lidmi, životní prostředí, business, právní poradce atd. Co víc, je to zdarma. Kliknutím na příslušnou kategorii se nakonec proderete až na výpis expertů v dané kategorii (na celém Expert Centralu je momentálně přes 5000 poradců). Zadáním otázky poradci vlastně splňujete účel tohoto serveru – ptát se a ze strany druhé dostávat odpovědi. Za více než týden existence se již zaregistrovalo přes 180 000 zájemců o radu, myslím tedy, že to je slušné číslo (což opět podtrhuje možnosti Internetu – stát se známým přes noc). Poradcem se může stát i nový příchozí, pokud má pocit, že dané problematice dobře rozumí. Podle rady jsou pak poradci hodnoceni čtenáři, kteří si nechali poradit – mám však pocit, že do základu dostali všichni 3 body z pěti (možná jsem natrefil vždy jen na kategorii, kde prostě byli všichni... průměrní?). Pro jistotu je ještě možné se zeptat posledních sto jedinců, kteří vsadili na služby toho kterého experta. Veškeré rady jsou, jak jsem již zmínil, zdarma, nicméně některé otázky, jako třeba navrhnutí obchodní strategie či finančního plánu od profesionálů může být z jejich strany zpoplatňováno – a je na uživateli, zda přijme či odmítne (nemluvě o domluvě).

Je velice dobré, že někdo přišel s profesionální poradnou, která má takový široký záběr. Odborná rada, jenž je od skutečného odborníka (je složité poznat pravého odborníka, ale právě ten již zmíněný rating dosti napomáhá spolehlivosti a důvěře), dokáže pomoci. Je jen otázkou, jak dlouhý interval se nachází mezi zadáním otázky a odpovědi. Za vzhled, funkce a ideu však ode mne dostává Expert Central malé bezvýznamné plus.

Diskuze (1) Další článek: Windows 2000 – podpísaný driver

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,