Slevy | Chytrá domácnost | Philips

Neuvěřitelná sleva. LED pásek Philips LightStrip Plus a brána Hue Bridge stojí jen 999 Kč

V Datartu dobíhá poslední týden tzv. Maxi výprodeje. Skrytým klenotem v nabídce je sada dvoumetrového LED pásku Philips LightStrip Plus a brány Hue Bridge za 999 Kč.

Jen samotný pásek včetně zdroje se běžně prodává za dva tisíce, Hue Bridge stojí samostatně od dvanácti stovek. Takže se nákup vyplatí i těm, kteří chtějí jen centrální jednotku.

LightStrip Plus používá stmívatelné RGB diody s nastavením chromatičnosti od 2000 do 6500 K a světelným tokem až 1700 lumenů. Philips udává maximální příkon 20 W a životnost až 25 tisíc hodin. Pásek se dá prodloužit až na 10 metrů.

image.png

Ovládá se pomocí Bluetooth skrz mobilní aplikaci, ale plnou funkčnost zajistí až Hue Bridge. Ten umí zapřáhnout až 50 světel, navíc ve více místnostech chytré domácnosti. Ovládání a automatizace pak fungují i bez mobilu v dosahu. Jen Bridge pak umí synchronizovat ambientní světlo s filmy, hudbou nebo videohrami.

Hue Bridge zvládne ovládat také další osvětlení přes Bluetooth a Zigbee, například oblíbené levné žárovky Ikea Trådfri. Brána je kompatibilní s ekosystémy Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Home včetně jejich hlasových asistentů.

Diskuze (21) Další článek: Acer ukázal nádherné městské elektrokolo Ebii. Má hromadu vychytávek a umí dobít notebook

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,