PR články

Není náročné získat bezúročnou půjčku, právě naopak

Dovedete si představit situaci, kdy toužebně očekáváte slevu na vaši vyhlédnutou elektroniku a zrovna ve chvíli, kdy k tomu dojde, nejste schopni dát do kupy dostatek hotovosti?

Nebo si vylejete kávu do notebooku, který nutně potřebujete k práci, budete si tak muset pořídit rychle nový. To by se člověk nejraději neviděl. K takovým situacím dochází poměrně často. S úsporami Čechů to není kdovíjak slavné. Když už někam peníze odkládají, tak na ně není obvykle možné rychle sáhnout. Nejste-li světlá výjimka nebo pokud nemáte kontokorent, před výplatou si těžko můžete dovolit větší nákupy. Máme pro vás však řešení!

Nebudeme vás dlouho napínat a hned vám představíme návod, jak si půjčit úplně bezúročně, případně za pár korun. Pokud potřebujete vyšší částku na pořádní herní notebook nebo našlapanou počítačovou sestavu pak máte možnost navštívit vaši banku, která bude dozajista poskytovat neúčelové úvěry. Zde si můžete zažádat o úvěr v požadované výši a své výdaje pohodlně zaplatit. Ptáte se, kde se v příběhu ztratila ona bezúročná půjčka? Je to snadné, půjčku začínáte obvykle splácet až následující měsíc, tedy po výplatě. Většina bank nabízí ke svým půjčkám splacení zdarma. Pokud po výplatě půjčku splatíte, nepřeplatíte za ni ani korunu.

Banky jsou teprve začátek…

Další možnosti pak nabízí řada společností na českém nebankovním trhu. Možná, že máte s těmito společnostmi negativní zkušenosti, a tak na ně nahlížíte skrz prsty, to je ale minulost. Dnes jsou nebankovní poskytovatelé půjček přísně regulované Českou národní bankou, čímž vymizel prostor pro jakékoliv nekalé jednání.

A teď přichází na řadu to důležité! Mnoho z nebankovních společností nabízí svým novým klientům první bezúročnou půjčku. Tyto úvěry nejsou nijak vysoké, pokud však uvažujete o koupi levnějšího notebooku, nebo PC příslušenství, jsou tyto půjčky naprosto postačující. Jedna z nejznámějších společností nabízejících bezúročné půjčky je Zaplo, které nabízí první půjčku zdarma až na 30 dnů do výše 16 000 Kč.

Nižší půjčky dále rozšiřují vaše možnosti

Pokud uvažujete o koupi mobilního telefonu, stavebnice či robota, pravděpodobně vám bude stačit ještě nižší částka. Nákupy však nepočkají. Slevové nabídky se přeci jenom objevují pouze jednou za čas a pokud se před vámi otevřelo okno příležitosti právě teď, není problém si půjčit i ve velmi krátké době. Rychlé půjčky ještě dnes jsou okamžitě vyřízené, můžete tak peníze čerpat už během pár minut. Následně můžete v klidu nakoupit a vzhledem k nižšímu úvěrovému rámci těchto půjček nebude problém opět půjčku po výplatě splatit.

Rychlé půjčky bývají zpoplatněny, pokud ovšem nebudete se splatností půjčky příliš otálet, standardně se nejedná o nijak horentní částku. V současnosti už ani není možné požadovat po klientech extrémní částky, maximální výše úroků i poplatků je zákonem omezena. Pokud tedy žádáte o rychlou půjčku u seriózního poskytovatele, což by při zapojení zdravého rozumu neměl být problém, nemáte se čeho bát.

Zkrátka nepřijdou ani problémoví klienti

Samozřejmě bychom se rádi všichni negativním situacím vyvarovali, ale bohužel někdy se nedaří podle představ. Možná jste v minulosti přecenili své síly a nestihli včas splatit půjčku, nebo jste prostě v nepozornosti zapomněli zaplatit pokutu za jízdu na černo. Tak či onak jste se mohli dostat do kategorie problémových klientů, kteří neuspějí se žádostí o půjčku v bance.

Nemějte však obavy i vy si můžete půjčit. Přesně pro vás existuje možnost sjednání rychlé půjčky bez registru, které jsou charakteristické nižším úvěrovým rámcem, kratší dobou splatnosti a minimálním ověřováním bonity klienta. Sjednat si ji můžete těsně před výplatou a jakmile vám dorazí příjem ze zaměstnání, půjčku bez registru splatíte pouze s drobnou přeplacenou částkou.

Další článek: Huawei je připraven nahradit Intel i Windows. Letos uvede počítače s vlastním CPU i OS

Témata článku: