Tipy

Nejzajímavější články z Živě Premium: Velké testy, rozhovory a odborné rady

Živě Premium poskytuje web bez reklam a s funkcemi navíc. Zmizí bannery, spoty před videi, web je k dispozici i v optimalizovaném tmavém režimu a kdo nemá rád kapitoly, může číst články v jedné dlouhé „nudli“. A hlavně také v rámci Premium dostanete hodnotný obsah navíc. Jedná se zejména o testy, které provádí redakce časopisu Computer, ale i další články, které doposud na Živě nevycházely. 

Každý den vychází minimálně jeden článek kategorie Premium. Nyní jsme vybrali několik, které vyšly v uplynulém měsíci a sami je považujeme za nejzajímavější.

Reportáž, rady a užitečné tipy

Rozhodně stojí za prohlédnutí velmi podrobná reportáž ze servisního střediska Asusu. Když se vám rozbije notebook, budete mít jasnou představu o tom, co se s ním děje:

Pokud zvažujete přechod na počítač od Applu nebo alternativní Linux, mohl by se vám hodit článek plný rad, jak na těchto platformách rozjet hry:

Z praktických tipů stojí za vyzdvižení článek, který vám poradí, jakými dalšími způsoby využít NAS, aby nesloužil jen jako obyčejné síťové úložiště:

Velké testy a věcné recenze

Z velkých srovnávacích testů nejvíce zaujal test 21 powerbank s kapacitou 10 000 mAh, ale za průzkum rozhodně stojí i srovnávací test All-in-one počítačů, které se ukázaly jako docela podceňovaná kategorie. 

V rámci recenzí všechno pečlivě vyzkoušíme a změříme, ale jdeme rovnou k věci a nezatěžujeme vás přespříliš rozvleklými texty. Informační hodnotu se snažíme zhutnit, abyste se dozvěděli vše podstatné a dostali jasný verdikt. Otestovali jsme takto například notebooky, grafické karty, ale třeba i obyčejné flashky.

Živě Premium nabízí Živě bez reklam a s obsahem navíc. Stojí jen 49 Kč měsíčně, nebo 490 Kč při platbě za roční předplatné. Objednávat můžete zde.

Diskuze (12) Další článek: Hey, Spotify, Epic a další jdou proti Applu. Nelíbí se jim nutnost platit poplatky v App Store

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,