Reklama

Největší zábavní park s virtuální realitou v ČR – VR Avatar Park v pražském BB centru

VR Avatar park nejvíce vystihují slova jako adrenalin či extrémní zážitek. Jedná se o největší herní VR park s jedinečnými atrakcemi, které u nás ve virtuálním světě nejsou nikde jinde k vyzkoušení.

VR Avatar park propojuje prvky mixované reality s virtuální realitou a povyšuje tak zážitek z hraní na novou úroveň. Čeká tu na vás nezapomenutelná zážitková smršť v 5 herních zónách.

Adrenalin zona

Zde si můžete vyzkoušet světový unikát -  signature atrakci Skok z mrakodrapu s pádem do molitanové jámy. Výtah vrčí, vítr fouká, prkno křupe pod nohama a vy máte jediný úkol – skočit dolu z 52. patra mrakodrapu.  Můžete si stokrát říkat: „vím, že ve skutečnosti jsem na zemi a nemůže se mi nic stát“ Jakmile nasadíte brýle, tak s vámi přestává rozum spolupracovat a začíná řešit krizovou situaci. Dále tu můžete zažít atmosféru strhujícího boxerského zápasu a utkat s v reálných boxerských rukavicích v ringu se světovými šampiony, nebo jako elfský lučištník ubránit středověký hrad proti orkům.

3_63_vr-box.jpg28_90_skok-z-mrakodrapu.jpg

Multiplayer zona 

až pro 6 hráčů je oblíbená pro VR turnaje a týmové hry.  Jako tým budete kooperovat a bojovat společně proti nepříteli např. v dynamické akční sci-fi střílečce Arvi Arena, nebo můžete rozvíjet strategické myšlení v imersivních únikovkách jako Survival nebo Chernobyl. Novinkou je rytmická hra Ragnaroc pro všechny rockery a metaláky, kde tlučete do bubnů za zvuku epické hudby od keltského rocku po vikingský power metal.   Multiplayer zona nabízí více než 20 týmových her

83_20_multiplayer-zona-1-.jpg

Simulátory a Trenažery

Tady se můžete třeba proletět v těle orla nad egyptskými pyramiadmi, posadit se do kokpitu letadla a stát se profesionálním pilotem, zapotit se ve vrchařské etapě Tour de France na cyklo trenažeru,  posadit se za volant závoďáku a prohánět se po okruhu F1 v Monte Carlu, nebo si nasadit ploutve a dát si závod se žraloky.

63_59__5d_0305.jpg65_9_tukan-7.jpg

VR cinema

V této zóně si příjemně odpočinete a zrelaxujete. Třeba při prožití příběhu Dartha Vadera ze Star Wars. K dispozici je spousta  filmečků pro malé děti, teenagery i dospělé. Jak z herního světa, tak i ze světa pohádek, nebo akčních, sci.fi a dobrodružných žánrů

73_60__5d_0563.jpg

Zona se single boxy

je věnována nejpopulárnějším VR hrám, jako je Half Life Alyx, Job Simulátor, nebo nová survival hororovka Propagation VR.

Zajímavostí je VR cafe, kde vám namixují lahodné VR cocktaily propojené s jednotlivými VR zážitky. Ve VR cafe můžete chillovat, popíjet signature drinky a bavit se u toho pozorováním svých přátel. Právě VR cocktail party, narozeninové oslavy a rozlučky se svobodou jsou zajímavým návštěvnickým trendem ve VR parku. Samozřejmostí je špičkové vybavení s nejnovějšími VR headsety a profesionální tým VR průvodců.

Pokud chcete vyzkoušet něco, na co nikdy nezapomenete, jste na správné adrese. Vstupte do virtuálního světa nevšedních zážitků ve VR parku Avatar v BBC centru v ulici Michelská 52.

Další článek: Nekroletectví oživuje „mrtvé“ letouny pro budoucí války

Témata článku: ,