Největší konference o open-source OpenSlava je letos zdarma, zaregistrujte se

Virtual OpenSlava přiblíží open source a nové technologie ve formě online konference.

Jedna z největších technologických událostí v Bratislavě proběhne letos vzhledem k aktuální situaci v online podobě a proto bude dostupnější i pro zájemce ze zahraničí. Virtuální brány OpenSlava otevře ve dnech 14 - 16. října, registrace pro účastníky je bezplatná.

Přednášky, diskuse i workshopy

Konference Virtual OpenSlava, kterou organizuje Accenture jako lídr v poradenství, informačních technologiích, digitálním marketingu, a zefektivňování podnikových procesů, bude i letos věnována open source a novým technologiím.

Třídenní program přinese i letos inspirativní přednášky, diskuse a praktické workshopy na témata z oblasti UX / UI, rozšířené reality, cloudového a software engineeringu, java / spring ekosystému, datové bezpečnosti, ale také pohled na byznys v post-covidové budoucnosti.

Množství respektovaných přednášejících

O své know-how se podělí uznávání odborníci z celého světa. Na konferenci nebudou chybět jména jako Timo Fürtsch (Head of Business Innovation) ze společnosti Mackevision, která se postarala o vizuální efekty v seriálu Game of Thrones, Marco Tempest (Accenture Lead Consultant pro rozšířenou realitu, NASA Jet Propulsion Lab Creative Technologist a zakladatel MagicLab), Yves Bernaert (Accenture Technology CEO pro Evropu), UX designérka Stéphanie Walter (Maltem), Josh Long (Spring Developer Advocate ve VMware) a mnoho dalších.

Online akce Virtual OpenSlava proběhne 14-16. října. Účast je bezplatná pro všechny registrované účastníky. Registraci a kompletní program naleznete na webu OpenSlava.sk.

Více informací naleznete také na těchto odkazech:

Další článek: Výkonná mobilní grafická karta Intel Iris Xe Max se objevila ve veřejné databázi