Nejužitečnější webová aplikace bude mít „novoroční“ webhosting zdarma

Všichni poskytovatelé a vývojáři internetových aplikací se mohou na http://soutez.ignum.cz zúčastnit soutěže o nejužitečnější webovou aplikaci. Vítěz soutěže získá od firmy IGNUM, s.r.o. bezplatný hosting pro svou aplikaci do konce roku 2004.

Soutěž je určena především pro tvůrce a provozovatele elektronických obchodů, redakčních systémů a jiných použitelných a praktických internetových aplikací. Podmínkou zařazení do soutěže je provozování funkční webové aplikace na internetu s uživatelským rozhraním v českém jazyce. Soutěž není omezena na zákazníky firmy IGNUM, ale je otevřena všem poskytovatelům aplikací. Vítěz, provozovatel nejužitečnější webové aplikace, získá bezplatný hosting pro svou aplikaci do konce roku 2004 na serverech www.ignum.cz. Formulář s přihláškou do soutěže a další podmínky účasti jsou k dispozici na http://soutez.ignum.cz. Zájemci mohou posílat přihlášky do 15. ledna 2004. Při posuzování webových aplikací se bude hodnotit především, zda-li je aplikace funkční a snadno použitelná a jaký má praktický přínos pro uživatele.

Internetové technologie jsou dnes velmi diskutované a jejich přínos pro podnikání je zřejmý. Bohužel realita je však mnohdy odlišná. Ne vždy například provozovatel elektronického obchodu nebo jiného elektronického systému dosáhne přímého a hmatatelného výsledku a podnikatelského zisku. Jedním z cílů soutěže firmy IGNUM je ukázat na zajímavou internetovou aplikaci, která je originální a funkční a která navíc přináší praktický užitek návštěvníkům internetu.

Společnost Ignum s.r.o. (www.ignum.cz) poskytuje profesionální hostingové služby od roku 1998. V současnosti hostuje více než 5 800 virtuálních serverů a patří mezi přední české společnosti nabízející registraci domén, virtuální hosting, dedikovaný hosting a server-hosting včetně aplikačních služeb.

Kontakt s novináři: Marek Kuchler, IGNUM s.r.o.

e-mail: marek.kuchler@ignum.cz

Váš názor Další článek: Nová varianta červa Sober.C

Témata článku: , , , , , , , ,