Microsoft | Aktualizace | Flight Simulator

Nejnovější aktualizace MS Flight Simulatoru přináší podrobněji zpracované severské země

V pořadí již pátý velký aktualizační balíček „World Update“ pro Microsoft Flight Simulator přináší detailněji zpracované severské země. Konkrétně se virtuální piloti mohou těšit na věrnější pohledy na pět států: Dánsko, Finsko, Norsko, Švédsko a Island.

Aktualizace, označovaná jako World Update V: Nordics, přináší celou řadu vylepšení – například přesněji zpracovanou krajinu a zakomponované významné stavby a památky. Hráči také budou moci vzlétat a přistávat na stovce podrobněji zpracovaných letišť.

World Update V: Nordics

Součástí balíku je pět nových ručně vytvořených letišť, přičemž pro každé jsou připraveny „přistávací výzvy“. Konkrétně se jedná o letiště Bornholm v Dánsku, Ísafjörður na Islandu, Stockholm-Arlanda ve Švédsku, Svalbard (Longyearbyen) v Norsku a konečně Vasaa ve Finsku.

Dalším přínosem má být 77 pečlivě vybraných zajímavých míst, typických pro jednotlivé země. V upoutávce je například k vidění dánské sousoší Muži na moři, zážitkové centrum LEGO House, větrné farmy na pobřeží Dánska, stadión Eleda ve švédském Malmö či neo-futuristický obytný mrakodrap Turning Torso.

Proletět se budete moci nad finskými jezery Kuolimo a Kallavesi či nad hradem svatého Olafa. Nechybí řada architektonicky zajímavých mostů, hradů, zámků a kostelů. Na nehostinném Islandu se můžete podívat na ledovcové jezero Jökulsárlón, sopku Mælifell, planetárium Perlan či největší kostel na Islandu Hallgrímskirkja.

Další novinky v MSFS na obzoru

Stejně jako předchozí aktualizace World Updates je i tento update pro všechny hráče MS Flight Simulatoru zdarma. Je však nutné hru aktualizovat a poté si nový obsah vyžádat v repozitáři Microsoft Flight Simulatoru.

Na veletrhu E3 2021 bylo jedním z velkých oznámení v rámci prezentace Xboxu a Bethesdy odhalení data vydání Microsoft Flight Simulatoru pro Xbox Series X|S. Hra se na konzolích současné generace objeví 27. července a podle všeho bude poskytovat stejný obsah, jaký byl dosud vydán pro počítačovou verzi.

Dozvěděli jsme se také, že Microsoft Flight Simulator dostane nový obsah v souvislosti s připravovanou premiérou amerického akčně-dramatického filmu Top Gun: Maverick v hlavní roli s Tomem Cruisem. V tomto případě si ale na další podrobnosti budeme muset ještě nějaký čas počkat.

Váš názor Další článek: Thomas J. Watson: Povídání o otci IBM

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,