Tiskárny | Canon

Nejlevnější multifunkční tiskárna s tankovým systémem stojí jen 2700 Kč

Na CZC.cz dnes najdete inkoustovou multifunkci Canon Pixma G3420 v hodně výhodné akci. Samotná tiskárna v jiných obchodech stojí od 3800 Kč, tady je za 3259 Kč. Canon má navíc momentálně nabízí cashback na různé produkty a u této Pixmy vám po registraci vrátí na účet 600 Kč. Po registraci také prodlouží záruku na tři roky.

Pixma G3420 je nejlevnějším modelem využívajícím tankové zásobníky, které se dají snadno a levně doplňovat, což se hodí, pokud doma často tisknete kromě dokumentů i fotky. (Jinak se hodí spíš laserové tiskárny.)

Od tak levné multifunkce pochopitelně nemůžete čekat nadstandardní funkce jako spodní zásobník nebo automatický oboustranný tisk. Nechybí ale Wi-Fi s podporou všech důležitých protokolů pro bezdrátový tisk z počítačů i mobilů.

Canon slibuje výtěžnost až 6000 stran (černobíle) či 7700 stran (barevně). Tiskne rychlostí 9 stran za minutu (černobíle), resp. 5 stran (barevně). Jednu barevnou fotku 10 × 15 cm zvládne za 45 sekund.

Diskuze (11) Další článek: Samsung chce větší a rychlejší SSD. Vyrábí pro ně „nejhustší“ paměťové čipy

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: , , , , , , , , , ,