Technologie | Slevy | Klávesnice

Oceňovaná klávesnice Logitech MX Keys Mini teď stojí jen 1099 Kč. Ale možná vám bude vadit barva...

Jedna z nejlepších membránových klávesnic do kanceláře – Logitech MX Keys – má i svého sourozence bez numerického bloku. A právě varianta Mini se teď prodává za nejnižší cenu v historii, CZC si účtuje jen 1099 Kč, doporučená cena je 2999 Kč. ale běžně v obchodech stojí okolo dvou tisíc.

Jde o verzi s vygravírovanými českými popisky, které samotný Logitech u tohoto modelu jinak nedělá. Pro někoho ale může být stopkou, že za tuto cenu se prodává pouze růžový model. Černý či stříbrný je dražší. Zrovna CZC ale vyprodává za 1599 Kč i stříbrnou variantu, avšak ve verzi pro Mac.

Fakticky se kromě popisků neliší. Jenže zatímco běžná varianta nese popisky pro Windows i Mac, ta macovská již obojetná není. Má přehozenou pozici Fn a Ctrl a místo kláves Win a Alt tam budou Cmd a Option.

Klávesnice je bezdrátová a připojuje se pomocí Bluetooth či USB donglu Logi Bolt. Najednou ji lze spárovat s až třemi počítači, tablety, mobily atd. a jednoduše se mezi nimi přepínat. Na jedno nabití (pomocí USB-C) vydrží až pět měsíců s vypnutým podsvícením či 10 dní se zapnutým.

Diskuze (24) Další článek: Celý svět mluví o Webbovi… Ale věděli jste, že lidstvo už vyslalo do vesmíru třikrát větší teleskop?

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,