Apple | Slevy | MacBook

Takhle levný MacBook tu ještě nebyl. Základní Air s čipem M1 stojí 22 990 Kč

Ač už je na trhu výkonnější nástupce disponující lepší výbavou, Apple nechal v prodeji i původní MacBook Air s čipem M1. Ten se už od uvedení v roce 2020 prodává za 29 990 Kč, ale české e-shopy už jej nabízejí i levněji.


Apple Macbook Air 2020 Space Grey MGN63CZ/A


iStyle spustil až do konce víkendu slevovou akci Red Friday a Air v různých barvách prodává za 22 990 Kč, tak málo dosud žádný MacBook nestál. Alespoň tedy v e-shopu. Letos už Alza měla krátkou akci při otevření nového Apple Shopu, kdy se Air dal sehnat na místě ještě o tři tisíce levněji.

Základní verze Airu má 8 GB RAM, 256GB SSD a 7jádrový GPU, což je dostatečné pro kancelářskou práci, ale vzhledem k nulové možnosti budoucích upgradů je dobré si spočítat předem, jestli vám nestoupnou i nároky. My jsme loni testovali právě tuto variantu a žádná velká omezení jsme necítili. Naopak jsme ocenili zcela tichý chod díky pasivnímu chlazení, hodně dlouhou výdrž a perfektní klávesnici.

iStyle má slevy i na další produkty. Základní Air M2 za 29 990 Kč je také dobrá akce, ušetřit můžete i na MacBoocích Pro, iPhonech, hodinkách Watch a různém příslušenství.

Diskuze (6) Další článek: Největšími slídily jsou Microsoft, Seznam a Nejvyšší správní soud. Získaly anticeny Big Brother Awards 2022

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,