Slevy | Monitory | AOC

Jako dva monitory najednou. Prohnutý AOC s úhlopříčkou 49" a poměrem 32:9 za nejlepší cenu

Chcete-li velkou pracovní plochu a dva monitory vám nevyhovují kvůli rámečku a složitějšímu připojení, mohl by vás zaujmout AOC Agon AG493UCX, který teď Alza prodává za 19 990 Kč. Jinde stojí minimálně o čtyři tisíce víc a levněji nekoupíte ani konkurenční monitory podobných parametrů.

AOC má 49 palců, poměr stran 32:9, prohnutí 1800R a rozlišení 5120 × 1440 px. Představit si jej můžete jako dvě klasické 27" QHD obrazovky vedle sebe. Disponuje panelem typu VA s 8bitovými barvami. To jej diskvalifikuje z tvorby profi grafiky, ale tento model cílí zejména na hráče. Ty osloví 1ms odezva (MPRT), 120Hz frekvence, podpora VRR s certifikací AMD FreeSync Premium Pro a HDR s maximálním jasem až 550 nitů.

Monitor má bohatou konektorovou výbavu. Nabízí dva DP 1.4, dva HDMI 2.0 a obraz přijme i skrz USB-C 3.2. Ten se bude hodit i pro připojení notebooků, protože jim na oplátku dodá až 65 W energie. Součástí je tříportový USB hub a přepínač KVM, takže můžete do monitoru strčit klávesnici a myš a periferie se budou k aktivnímu počítači připojovat podle obrazového vstupu.

AOC nasadil i stereo reproduktory (2× 5 W), sluchátkový výstup a nechybí ani užitečné dálkové ovládání. Monitor jsme loni testovali, odnesl si známku 9/10.


AOC AG493UCX


Diskuze (22) Další článek: Létající observatoř na palubě Boeingu 747 absolvovala svůj poslední let. Ze stratosféry zkoumala vesmír

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,