Nejlepší webhosting zdarma

Webový prostor zdarma, kde je možné si zkoušet a testovat nejrůznější aplikace či vytvářet jednoduché stránky pro nenáročné návštěvníky. Takový jsme hledali s pomocí našich čtenářů.

Moxo.cz

Pro někoho možná méně známá webhostingová služba, ale zajímavá volba zdarma pro všechny zájemce. Nabízí 2 GB prostoru, žádné reklamy na webu, ani odkazové lišty, dále využití PHP, dvě MySQL databázec dva FTP přístupy a dvě e-mailové adresy, vlastní nastavení v souboru .htaccess, přepis adres mod_rewrite, podporu vlastní domény a subdomény, pravidelné spouštění PHP skriptů - Cron, DNS a mnoho dalšího.

moxo1.PNG

Můžete se ale také rozhodnout pro jinou verzi bezplatné nabídky, která je ale již opatřena reklamními odkazy. Ta ovšem nabízí 5 GB prostoru, omezení přenesených dat místo 10 GB na 20 GB, a počet denních návštěvníků zvyšuje z 1 000 na 5 000. Ze dvou na pět se také zvyšuje počet MySQL databází a nezávislých FTP přístupů.

moxo2.PNG

Službu Moxo.cz na fóru silně podporoval ftefan. Ten si chválí možnost upravování DNS záznamů a právě vyšší 5GB prostor s reklamami. Jaké pozitivní vnímá fungování Dot TK domény a jakou jediné negativum menší rychlost připojení při skutečně kvalitní lince. Běžný uživatel ale bude spokojený.

Přejít na Moxo.cz

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,