Nejlepší RSS čtečka nejen pro Windows 8

Novinky z celého světa lze přijímat jednoduchým a efektivním způsobem v reálném čase prostřednictvím systému RSS. Díky tomu nepřijdete o vydání nového článku, zprávy či informace.
Kapitoly článku

Windows 8 přinášejí někým milovaný, jinými nenáviděný systém dlaždic. Souběžně s tím byla logicky zrušena podpora miniaplikací, kde se řadě malých RSS čteček dařilo. Nicméně prostředí Metro nabízí nové možnosti pro stahování novinek systémem RSS. Nyní se podíváme na dvě čtečky pro Windows 8.

Veen Rss Reader

Tento velice populární produkt získává značnou podporu od svých spokojených uživatelů. Zvládá synchronizaci se systémem Google Reader, vyhledává nové zdroje, nabízí řadu propracovaných filtrů, domluví se s Facebookem i Twitterem, disponuje několika líbivými skiny, podporuje systém živých dlaždic a mnoho dalšího. Za jeho služby je ale třeba platit, ale jedná se o typicky nízký poplatek na úrovni 3 dolarů.

veen.jpg

Získat Veen RSS Reader, placený

Windows 8 RSS Reader

Bezplatná opensourcová alternativa vůči výše zmíněné aplikaci, která cílí především na jednoduchost a přehlednost. Sleduje vybrané RSS zdroje, umožňuje rychlé sdílení po sociálních sítích a zobrazuje nově příchozí novinky, na které stačí pro zobrazení detailu pouze kliknout. Nenabízí takové pohodlí a grafické pozlátko, jako Veen Rss Reader, ale pro základní užívání zdarma bohatě postačuje.

windows8RSS.jpg

Získat Windows 8 RSS Reader, bezplatný

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,