Nejlepší programy na prohlížení obrázků a fotek

Sady obrázků, alba digitálních fotografií a další grafické soubory můžete pohodlně, rychle, efektivně a lacino prohlížet na počítači pomocí těch nejlepších programů vybraných našimi čtenáři.

ACDSee

Po velice dlouhou dobu legenda mezi prohlížeči obrázků, kterým udával svými výkony i inovacemi směr vývoje. Zatímco v minulosti téměř neměl konkurenci, nyní od něj bývá mezi běžnými uživateli upouštěno nejen pro jeho placenou licenci, ale také kvůli stále většímu zbytnění.

acdsee.png

Na druhou stranu ACDSee za svůj objemový nárůst vděčí pokročilým funkcím pro kategorizaci a organizaci, pro grafické úpravy a korektury snímků, pro aplikaci nejrůznějších filtrů a efektů i pro snadné sdílení. Staví hodně také na vlastní dlouhé historii, tradici a uživatelské věrnosti.

Jeho příznivec robiicz jako výhodu vnímá schopnost přehrávání videí z digitálních foťáků a baltimora zase vyzdvihuje rychlost a především pohodlnost prohlížení a ovládání. Poukazuje také na bezplatnou verzi programu, která je sice poněkud funkčně osekaná a zvládá otevírání pouze obrázků (nikoli videí), ale zato je podle něj na tuto úlohu bezkonkurenčně nejrychlejší.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,