Nejlepší programy na práci s hesly

Počítačová bezpečnost je stále důležitější, stejně jako ochrana citlivých údajů. Jaký software je ten nejlepší pro práci s hesly, jejich generování, správu či bezpečné uchovávání?

mSecure

Komplexní řešení pro správu hesel z dílny vývojářů mSeven, to je sada nástrojů mSecure. Nabízí kryptování za pomocí 256-bitového algoritmu Blowfish, možnost sebedestrukce při napadení, generátor hesel, automatické zálohování a cloudovou architekturu pro přístup k databázi prakticky odkudkoli.

msecure1.png

Zvládá také automatické zachytávání přihlašovacích údajů vkládaných prostřednictvím prohlížeče do webového rozhraní internetových služeb. Nasbíraná data ukládá do jednotlivých kategorií a umí je sdílet přes e-mail či SMS. Tyto dovednosti přitom nabízí jak na Windows (pro Windows 8 má přímo aplikaci do dlaždicového prostředí) a Mac OS X, tak pro mobilní systémy iOS a Android.

msecure2.png

Velkým podporovatelem systému byl na fóru secondbass, který jej již přes dva roky používá doma na počítači, na notebooku a na svém telefonu s Androidem. Zkoušel i jiné programy, ale mSecure u něj zvítězil svou jednoduchostí, rychlostí vyhledávání, rychlým tříděním a dalšími věcmi, které jsou zejména na telefonu velice pohodlné. Je ovšem třeba platit zvlášť jak za desktopovou licenci, tak za tu mobilní.

msecure3.png

Stáhnout mSecure, placený

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,