Nejlepší program pro práci s hesly

Vytváření, správa a uchovávání hesel či veškerých přihlašovacích údajů pro nejrůznější služby. Nástroje pro tyto činnosti se při větším množství těchto údajů stávají velice potřebnými.

On-line služeb je na internetových serverech stále více. K identifikaci konkrétního uživatele potřebují zpracovávat jeho přihlašovací údaje. Množství takovýchto účtů, a tedy i přístupových jmen a hesel, které běžný uživatel potřebuje, roste raketovým tempem. Není proto divu, že stále více je patrná potřeba tato citlivá data schraňovat, spravovat i zabezpečit. Který nástroj je k tomuto účelu ten nejlepší?

Již jsme vydali novější verzi článku o nejlepších správcích hesel:

Tento článek vyšel již v roce 2011, řiďte se proto raději doplněným aktuálním videem výše nebo odkazovaným novějším článkem. Odkazované programy v dalších kapitolách nemusí být již aktuální.

Na to jsme se ptali na příslušném fóru Živě.cz našich čtenářů. Přestože jeden program byl zmíněn většinou diskutujících, nelze říci, že by ostatní alternativy měly malý počet zastánců. Naopak. Díky tomu vám nyní můžeme nabídnout pestrou škálu produktů, které se od sebe liší nejen svými funkcemi, ale rovněž i licencí, způsobem ovládání i zaměřením na určitou skupinu uživatelů.

Diskuze (24) Další článek: Týden Živě 113: Historie servisních balíčků pro Windows

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,