Nejlepší přehrávač hudby na počítači

Přestože streamování hudby pomalu vytlačuje poslech prostřednictvím desktopových programů, stále mají smysl. Který je nejlepší?
Kapitoly článku

MediaMonkey

Oblíbený hudební přehrávač a manažer audio souborů nabízí k těmto očekávatelným funkcím rovněž vypalování, konverzi mezi jednotlivými formáty, jukeboxové přehrávání nebo stahování muziky z internetu. MediaMonkey umožňuje také spoustu automatický operací, kdy např. sám proskenuje celý disk (či jeho úsek) počítače, nalezené soubory roztřídí podle interpreta, názvu skladby, alba atd.

media1.jpg

Také sám z internetu načte a doplní ID3 tagy, booklet apod. Máte-li tedy na disku v hudbě nepořádek, MediaMonkey jej zpřehlední. Je přitom možné jej využívat zdarma, prostřednictvím líbivého prostředí a dokonce v češtině. Dokáže navíc synchronizovat databázi s mobilními zařízeními i přenosnými hudebními přehrávači.

media2.jpg

MediaMonkey byl na fóru velice populární. Velkým fanouškem je Frany, který vychvaluje přehledné řazení hudby podle libovolných kritérií, spolupráce s internetovými databázemi při tagování souborů či kvalitní přehrávání videa. Jasch381 zase chválí přehlednost, podporu skinů a kvalitní tagování. Podle mimonauta je hlavní výhodou programu rychlost, která je nesrovnatelná s konkurencí při zpracovávání velkých sbírek.

Stáhnout MediaMonkey, bezplatný (14,5 MB)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,