Nejlepší programy | Tipy

Nejlepší pokročilé programy pro hledání duplicitních souborů a obsahu v nich

Chcete vyhledat soubory shodné nejen podle názvu či velikosti, ale také podle obsahu v případě hudby, videa či obrázků? Pak je třeba sáhnout po nějakém sofistikovanějším nástroji.

Úvod

Najít shodu na základě názvu či velikosti souboru umí celá řada nástrojů. Co ale použít, když hledáme shodný obsah třeba u hudebních, video či obrázkových a dalších souborů? Na tuto otázku jsme se ptali našich čtenářů na diskuzním fóru Živě.cz. V odpověď nám přišlo několik různých tipů, o které se s vámi nyní podělíme.

Pozor, již jsme vydali novější článek s výběrem aktuálnějších programů:

V dále uvedeném koktejlu vám tak nabídneme pestrou škálu nástrojů, přičemž některé jsou placené, jiné zcela bezplatné, některé běží pod Windows, jiné jsou dostupné pouze pro Mac OS X. Naleznete zde jak všestranné aplikace, tak úzce specializované nástroje. Z toho důvodu se také bude špatně určovat ten skutečně nejlepší program, protože každý má trochu jiné určení.

Souběžně s tím je také nutno dodat, že žádný z uvedených produktů nezískal na fóru dominantní podporu. Ta byla naopak roztříštěna mezi všechny níže uvedené programy, což jen zvyšuje pestrost nabídky.

Diskuze (16) Další článek: Sharp: 14palcové a 15palcové displeje s rozlišením 3 200 × 1 800

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,