Překladač

Nejlepší online překladač DeepL přidal další dva jazyky a užitečný doplněk pro prohlížeče

DeepL ukazuje, že skvělým produktem pokořujícím Google nebo Microsoft nemusí stát další multimiliardová společnost. Překladač od stejnojmenné německé firmy je momentálně tím nejlepším, který na internetu najdete. A od května funguje zase o něco lépe.

Kvalita překladů se sice nemění, nebo na to DeepL alespoň neupozorňuje, ale přibývají nové funkce. Od minulého týdne podporuje i turečtinu a indonéštinu, čím se počet jazyků rozšířil na 28.

Dorazil také doplněk pro Chrome, Edge či Operu, který usnadní překlad na webu. Doplněk umí přeložit celou stránku, ale k tomu potřebujete placený účet DeepL Pro v ceně od 6 eur na měsíc. V bezplatné verzi ale umí překládat vybraný text a funguje také v textových polích. Pokud tedy chcete napsat e-mail ve francouzštině, můžete jej v Gmailu napsat česky, kliknout na vložené tlačítko v editoru, zvolit jazyk a je hotovo. To vše bez otevření další stránky a ručního kopírování/vkládání textu.

image.png
Diskuze (22) Další článek: Astronauti možná jednou budou na Měsíci pít vodu ze sopek. Skrývá se v hloubce několika metrů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,