Notebooky

Nejlepší notebooky do 25 tisíc. Herní, které nezklamou, i příjemné pracovní stroje

  • Notebooky do 25 tisíc se řadí mezi ty nejoblíbenější
  • Při výběru už nemusíte dělat mnoho kompromisů
  • Jsou zde hlavně kancelářské notebooky, objevují se ale i herní stroje

Notebooky v ceně do 25 tisíc se spolehlivě řadí mezi ty nejoblíbenější. Nemusíte se potýkat s kompromisy těch nejlevnějších a už dostanete často velmi použitelné stroje, které několik let v pohodě vydrží. Už se tu objevují i herní notebooky se zajímavým výkonem, byť bohužel často nedostanete v rámci ceny operační systém. Kdo je ale šikovný, zvládne si systém dokoupit a nainstalovat ovladače z webu výrobce. 

Nabídka notebooků v ceně do 25 tisíc už zahrnuje často OLED panely a to i ve větších úhlopříčkách. Můžete si vybírat konvertibilní notebooky s dotykovými displeji. A je to už také cenová hladina, ve které se objevují notebooky Apple, byť ve starších generacích.

Výběr produktů je čistě redakční. Odkazy vedou na náš srovnávač cen Zboží Živě.


Apple Macbook Air 2020: Už je v tom M1

Tradičně drahé notebooky Apple zlevňují jen pomalu. Ale zatímco dříve ve výprodejovém koši ležely jen stěží doporučitelné kousky, nyní sem zamířila už první generace Macbooků Air s procesorem Apple M1

V ceně pod dvacet pět tisíc seženete především tu nejnižší základní konfiguraci s 8 GB paměti a 256GB diskem, ale občas sem v časově omezené akci spadly i vybavenější kousky.


Apple Macbook Air 2020 Space Grey MGN63CZ/A


Základní Macbook Air bychom doporučili hlavně těm, kteří hledají hlavně zcela tichý kancelářský notebook a současně chtějí bez velkých investic vyzkoušet svět MacOS. Jestli chcete spouštět mnoho aplikací současně a stříhat video ve vysokém rozlišení, asi nebudete spokojení. Na procházení webu, přípravu dokumentů, základní úpravu fotografií a videa ale i základní model poslouží dobře. Kapacita disku ale není nějak obdivuhodná, počítejte tedy s případným pozdějším nákupem externího disku.

Důležité je, že se už nejedná o starší verzi s procesory Intel, ale už tu máme procesor vyvinutý přímo Apple. To znamená především kompatibilitu s novým směřováním Applu a tedy operační systém, jehož funkce a aplikace můžete plně využít. 

Základní parametry

  • Displej: 13,3", 2560 × 1600 bodů, IPS
  • Procesor: Apple M1
  • Paměť: 8 GB
  • Úložiště: 256 GB SSD
  • Systém: MacOS
Diskuze (38) Další článek: Na ostrově Nová Británie vybuchla sopka Ulawun. Jde o jeden z nejnebezpečnějších vulkánů

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,