Nejlepší nástroje na anonymní brouzdání internetem

Ať už trpíte paranoiou, nebo vás NSA skutečně sleduje, jsou situace, kdy se vyplatí se po internetu pohybovat anonymně. Existuje řada různých programů a postupů, jak toho dosáhnout, podívejte se na ty nejlepší.
Kapitoly článku

CyberGhost VPN

Program pro poskytnutí vzdáleného přístupu, kterým uživatel zabezpečí své osobní údaje vůči navštěvovaným serverům na internetu. Autoři tohoto program provozují síť serverů, k nimž se šifrovaně připojíte (256 bitovým AES) pomocí softwarového klienta na virtuální privátní síť VPN a přes nějž pak prochází další komunikace do internetu.

cyberghost.png

Program se snadno ovládá a během pár kliknutí dochází k připojení. Síť serverů CyberGhost je dostatečně hustá i výkonná, také ztráta rychlosti je oproti jiným řešením výrazně menší. Služba nabízí také systém, který mění informace o používaném webovém prohlížeči a zahlazuje další stopy, které by mohly vést k odhalení identity či pozice uživatele.

cyberghost2.png

Program a službu lze využívat i zcela zdarma, ovšem s funkčními omezeními. Jedná se o omezení počtu používaných serverů, doba čekání na volný server se prodlužuje a po třech hodinách použiti je uživatel nuceně odpojen. Ovládání CyberGhost VPN je velice snadné a intuitivní.

Stáhnout CyberGhost VPN, bezplatný (8,2 MB)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,