Nejlepší internetové služby pro poslech hudby

Kde na internetu lze nalézt nejlepší internetové služby pro poslech hudby, kde je nejvíce muziky za přijatelný obnos peněz?

Stahování hudby již není nutností, protože ve světě rychlého internetového připojení lze nalézt celou řadu služeb, které poskytují ohromné množství muziky prostřednictvím streamovaného vysílání. Častokrát to je navíc zcela zdarma, nebo za cenu sledování reklamy, pokročilejší služby za menší paušální poplatek.

Požádali jsme čtenáře Živě.cz, aby nám dali na diskuzním fóru tipy na ty nejlepší internetové služby poskytující přehrávání hudby. Z diskuze vzešel velice pestrý koktejl služeb, které se od sebe výrazně liší, a své si najde jak náročný posluchač odhodlaný pustit nějakou tu korunu, tak nenáročný konzument s nízkými požadavky na výběr i možnosti dané služby.

Své zastánce samozřejmě našel i klasický zdroj v podobě YouTube, který stále častěji bývá využíván právě na přehrávání hudby, přičemž u mnoha interpretů existují přímo jejich hudební kanály. Jak ale podotýká např. čtenář s přezdívkou jxjl, prokládání reklamami během produkce není vůbec příjemné.

youtube.png
Sledování a poslech na YouTube se týká i dlouhých koncertů.

Pojďme se nyní podívat na další možnosti a o té, která je podle vás ta nejlepší, můžete hlasovat v přiložené anketě.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,