Warez | Hudba, filmy, seriály

Nejlepší české weby, kde lze stáhnout filmy a seriály

17. září 2017
Jak začít blogovat SDÍLET NA FACEBOOKU TWEETNOUT
  • Když selžou legální zdroje, můžete se zkusit obrátit na služby pro stahování souborů
  • Ulož.to není zdaleka jediné, které nabízí videoobsah ke stažení
  • Konkurenční služby nabízí levnější placené účty

Chcete-li sledovat filmy a seriály přes internet, máte v dnešní době již poměrně velkou řadu služeb, které nabízí pohodlné sledování filmů a seriálů na počítačích, tabletech či smartphonech. Ať už se ale jedná o HBO GO, Netflix nebo třeba české Voyo, Obbod a služby navázané na IP televize jako je Horizon Go či Kuki, vždy narazíte na omezenou nabídku titulů. Hledáte-li film, který zrovna nemá některá z oficiálních služeb v nabídce, můžete si jej zkusit stáhnout nebo vyhledat neoficiální stream. Dnes se zaměříme na klasické stahování.

Zejména v případě zahraničních seriálů možnost zcela legálního sledování u nás pokulhává (i když už se to také zlepšuje). Samotné stažení ale nelegální není, proto jsou stále velmi oblíbené servery pro sdílení dat, kde se ihned po odvysílání nových epizod objevují ke stažení.

Českou jedničkou je stále Ulož.to, které nabízí pohodlné vyhledávání a také možnost sledovat videoobsah přímo na webu. Zároveň však existuje nemalé množství dalších webů, které jsou pro sdílení tohoto typu obsahu využívány. Rozhodli jsme se proto vybrat některé z nich a porovnat podmínky, za kterých lze stahovat – ať už bezplatně nebo s VIP účtem, který umožní pohodlnější stahování.

Cena za 1 GB při využití nejvýhodnějšího tarifu
Služba Cena za 1 GB
Multishare cca 1,46 Kč
Datoid 0,79 Kč (0,4 Kč v noci)
Edisk 0,81 Kč
Sledujteto.cz pouze časové tarify
Euroshare 1,50 Kč
File-share 0,07 Kč
Hellspy/Hellshare 2,00 Kč
Sdilej.cz 0,71 Kč
Ulož.to 2,94 Kč
Webshare pouze časové tarify

VIP účtem server většinou nabídne „neomezenou“ rychlost stahování a také možnost stahovat víc souborů najednou. Neomezenou rychlost samozřejmě musíme brát s rezervou. Dnešní internetové přípojky často nabídnou rychlosti downloadu, kterou servery sdílecích služeb zkrátka nezvládnou obsloužit.

Váš názor Další článek: Jak začít blogovat

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,