Nejlepší antivirus na doma a osobní užití

Jaký antivirový program nabízí nejlepší poměr míry bezpečnosti, přehledného ovládání, uživatelské přívětivosti a dobré ceny? To se dozvíte na základě tipů vás čtenářů pro domácího uživatele.

Starý dobrý Norton

Antivirové řešení se slovem Norton v názvu má velice dlouhou tradici a zvuk, stejně jako historii dobrých výsledků v bezpečnostních testech. Stejně jako ESET, ani bezpečnostní produkty od Symantec není možné využívat zdarma. Také u Nortonu je možné využívat dva (a více) na fóru doporučované produkty.

norton.jpg

Norton Internet Security je nástroj zajišťující vaše bezpečí na internetu, při užívání internetového bankovnictví, před podvody na sociálních sítích, před spamem a před stahováním nebezpečných souborů. Pokud požadujete komplexnější ochranu, tak je lepší vsadit na pokročilejšího bratříčka (a také dražšího) Norton 360, který nabízí nadstandardně zálohu na online úložišti.

Norton 360 si v diskuzi chválí Matysek, který jej považuje především za blbuvzdorné řešení. Ať už Norton 360, nebo Norton Internet Security léta používá dejvidek. Tomu se líbí, že program neobtěžuje a zkušený uživatel si může nastavit spoustu věcí, to vše za minimální systémové nároky.

Stáhnout Norton 360, placený (182 MB)

Stáhnout Norton Internet Security, placený (175 MB)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,