Prezentace klienta

Nejjednodušší způsob sledování skrytého obsahu služby Netflix

Věděli jste, že Netflix není na celém světě stejný? Ne? Je to pravda! Služba Netflix není ve všech zemích světa stejná. Ačkoli se může zdát, že ke knihovnám jiných regionů na Netflixu nemáte přístup, existují k tomu specifické způsoby. Jedním z nejpoužívanějších způsobů je použití sítě VPN.

Jak už možná víte, VPN je zkratka pro virtuální privátní síť, což je označení pro službu, která chrání vaše soukromí a připojení k internetu online, vytváří šifrovací tunel pro vaše data a chrání vaši online identitu tím, že vám umožňuje bezpečně používat veřejné hotspoty Wi-Fi maskováním vaší IP adresy.

Pokud hledáte VPN, která vám nabídne největší počet serverů VPN pro sledování skrytých knihoven a obsahu Netflixu, doporučujeme vám pořídit si Ivacy VPN.

Jak sledovat skrytý obsah Netflixu pomocí VPN?

Každému zařízení na internetu je přidělena IP adresa a tato čísla jsou často přidělována regionálně. Všechny IP adresy v oblasti New Yorku by měly být srovnatelné, ale odlišné od adres v Londýně. Zjistit polohu zařízení podle jeho IP adresy je poměrně jednoduché.

VPN šifruje váš internetový provoz, takže ostatní nemohou vidět, co děláte. Pokud se server nachází v jiné zemi, můžete používat internet, jako byste se v této zemi nacházeli.

Je obtížné odblokovat své oblíbené pořady v zahraničí, protože Netflix účinně zakázal VPN a proxy servery? Nenechte se zmást, stále existuje několik špičkových VPN se sítěmi, které jsou schopné blokování Netflixu obejít a jednou z nich je Ivacy VPN.

Proč si lidé vybírají Ivacy VPN pro odblokování knihoven Netflix?

Rozsáhlá nabídka serverů VPN společnosti Ivacy VPN vám zajistí neomezený přístup k Netflixu a dalším streamovacím službám bez ohledu na to, kde se nacházíte. Kromě neomezeného přístupu nabízí tato VPN uživatelům také různé další funkce a výhody:

Bezplatné streamování ve vyrovnávací paměti

Ivacy VPN nabízí všem svým uživatelům streamování ve vyrovnávací paměti tím, že eliminuje omezování ze strany poskytovatelů internetových služeb. Je čas rozloučit se se zadrháváním a vyrovnávací pamětí při streamování různých online kanálů, jako jsou Amazon Prime, Netflix, ESPN, Hulu, HBO Max a další!

Více než 5700 serverů VPN po celém světě

Ivacy VPN má více než 5700 serverů ve více než 100 zemích. Pokud je vaše IP adresa populární a poskytuje pomalejší šířku pásma, je připojení k serveru zřídkakdy problematické. Stisknutím tlačítka Připojit se můžete okamžitě připojit k nejbližšímu dostupnému serveru.

Nejrychlejší VPN

Streamování ve vyrovnávací paměti vyžaduje vysokorychlostní připojení k internetu, které lze pravděpodobně nalézt na serverech VPN. Pokud nechcete obětovat rychlost připojení při pokusu o přístup k omezeným knihovnám Netflixu, určitě si musíte pořídit Ivacy VPN - nejrychlejší VPN ve městě.

30denní záruka vrácení peněz

A konečně, pokud jste nespokojeni se službami Ivacy VPN, můžete vždy kontaktovat zákaznickou podporu a požádat o vrácení peněz v rámci prvních 30 dní od nákupu.

Slevy a speciální nabídky

Jedinečný balíček a slevy Ivacy VPN z ní dělají jednu z nejlepších služeb VPN, kterou kdy využijete pro odblokování knihoven Netflixu. Ivacy VPN je k dispozici za 1,99 USD/měsíc a nabízí 80% slevu na dvouletý tarif a 88% slevu na pětiletý tarif pouze po omezenou dobu!

Získejte předplatné Ivacy VPN a přistupujte k internetu zdarma!

Právě teď je ten správný čas pořídit si exkluzivní slevovou nabídku Ivacy VPN s 30denní zárukou vrácení peněz a získat rychlejší přístup ke všem blokovaným knihovnám Netflixu bez ohledu na to, kde na světě se nacházíte!

Předplaťte si Ivacy VPN a užívejte si Ivacy VPN:

  • Zákaznická podpora 24 hodin denně, 7 dní v týdnu
  • Užívejte si bleskové rychlosti
  • Streamování bez vyrovnávací paměti
  • Bezpečné stahování a nahrávání
  • Přístup k novým regionům
  • Rozsáhlá nabídka více než 5700 serverů
  • Zabezpečení na veřejných Wi-Fi
Další článek: Windows 11 udělají z mobilu hotspot na jedno kliknutí. Ale musíte mít Samsung

Témata článku: , ,