Facebook | Sociální sítě | Dropbox | Zálohování

Nejen Google Fotky. Facebook nově umí exportovat snímky i na Dropbox a Koofr

Facebook v červnu uvedl funkci, která umožňuje snadno převést své fotografie ze sociální sítě do Fotek Google. Nyní dochází k rozšíření a přidání dalších možností. Svá data tak můžete uložit třeba na Dropbox nebo Koofr.

Funkci přesunu fotografií naleznete v nastavení svého profilu v záložce Nastavení  Vaše informace na Facebooku či skrze tento odkaz. Po rozkliknutí máte na výběr, kam chcete kopii svých fotografií a videí přenést – kromě již dříve uvedené možnosti Fotek Google je zde právě nový Koofr nebo Dropbox. U obou musíte dodatečně vybrat, zda chcete přenést fotografie, nebo videa – obojí zároveň nelze.

image.png 
Nově je na výběr Koofr i Dropbox.

Nutností je ověření přihlášení u cílové služby a pak už začne kopírování, o jehož úspěchu vás Facebook bude informovat. Nová volba Dropboxu potěší zajisté mnohé, překvapivá je ale volba úložiště Koofr, o kterém jste pravděpodobně nikdy neslyšeli. To nabízí zdarma úložiště o velikosti 2 GB, další kapacita je za příplatek, či pozvané kamarády. Tvůrci služby jsou z Evropy, konkrétně ze Slovinska.

Na Facebooku můžete nově lépe spravovat svou aktivitu:

Zdroj: TechCrunch

Diskuze (1) Další článek: Amperů dorazí více. Lenova odhalilo utajované GeForce RTX 3070 Ti a RTX 3070 Super

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,