Nechci žádný Ericsson R320!

Tak zase budeme vychovávat: pokud vám někdo poslal dopis, že můžete dostat Ericsson R320, tak na to kašlete a hned to smažte.
Tak zase budeme vychovávat: pokud vám někdo poslal dopis, že můžete dostat Ericsson R320, tak na to kašlete a hned to smažte. Lidská blbost je bezmezná a stále se najde dost lidí, kteří se dají ukecat ke každé hlouposti. Obsah emailu je česko/anglický, případně slovensko/anglický (přetištěno včetně chyb):

MILI PRIATELIA !

Nas hlavny konkurent Nokia zacal prostrednictvom internetu rozdavat svoje mobilne telefony. Mi u Ericsson-u sme presli do protiutoku a zacali sme rozdavat najnovsie WAP-prístroje. Tento mobil bol vyvinuty pre zakaznikov, ktori su fanusikmi internetu , teda pre tych co vedia ocenit spickovu technologiu. Rozdavanim WAP telefonov ziskame dolezitu odozvu od pouzivatelov a samozrejme ziskame vybornu reklamu siriacu sa medzi pouzivatelmi. Co je tvojou ulohou ? Posli tuto spravu 8 priatelom a v priebehu 2 tyzdnov sa dopracujes k telefonu Ericsson T18. Ked tuto spravu posles 20 priatelom tak dostanes najnnovsi model WAP telefonu Ericsson R320. Nezabudni poslat tuto spravu aj mne:Anna.Svedlund@ericsson.com! mailto:Anna.Svedlund@ericsson.com Toto je jediny sposob ako zistit kolkym priatelom si poslal tuto spravu.

Vela zdaru Ti praje: Anna Svedlund - Executive Promotion Manager for Ericsson Marketing.

Dear customer

Our main competitor, Nokia, is giving free mobile phones away on the Internet. Here at Ericsson we want to counter their offer. So we are giving our newest WAP-phones away as well. They are specially developed for Internet happy customers who value cutting edge technology. By giving free phones away, we get valuable customer feedback and a great Word-of-Mouth effect.

All you have to do, is to forward this message to 8 friends. After two weeks delivery time, you will receive a Ericsson T18. If you forward it to 20 friends, you will receive the brand new Ericsson R320 WAP-phone.

Just remember to send a copy to mailto:Anna.Swelund@ericsson.com Anna.Swelund@ericsson.com; that is the only way we can see, that you forwarded the message.

Best of luck Anna Swelund Executive Promotion Manager for Ericsson Marketing

Tento e-mail putuje světem od začátku dubna a pro nevěřící Tomáše je k dispozici oficiální vyjádření na webu Ericssonu. Žádná Anna Swelund nebo Svelund neexistuje a představa, že by vám někdo dal telefon za jeden mail je mylná.

Proto vás všechny úpěnlivě prosím, neposílejte to dál. Vím, že spousta z vás to posílá systémem "já taky tomu nevěřím, ale co by kdyby", stejně tak se tyto mail posílají ze srandy, ale mně se stačí zasmát jednou, desetkrát opakovaný e-mail již k smíchu není.

Diskuze (3) Další článek: MediaPlayer 7 v betaverzi

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,