Natočte vlastní videotest! Uvidí ho všichni na Živě.cz

Natočte vlastní videotest, ve kterém představíte ostatním čtenářům zajímavý produkt, a můžete si vydělat 500 Kč.

Na Živě pravidelně vydáváme videotesty zajímavých produktů. Nyní vám dáváme možnost vyzkoušet si publikaci vlastní tvorby. Máte-li k dispozici videokameru nebo fotoaparát s možností natáčení videa, můžete to zkusit. Vyberte si některé z témat:

  • videotest zajímavého produktu, který je aktuálně v prodeji (notebook, hardware, příslušenství k PC, mobilní telefon, fotoaparát)
  • zvláštní test – srovnávací test více produktů, crashtest
  • návod – praktická ukázka postupu, který se týká počítačů, fotoaparátů, mobilů nebo AV techniky

Video by mělo být natočeno podobným stylem, jako jsou naše videotesty. Tedy ukázka nejdůležitějších funkcí v délce do deseti minut a s mluveným komentářem. Pokud bude video dobré, publikujeme jej na Živě.cz a autorovi pošleme odměnu 500 Kč.

Videa nám můžete předávat v libovolném videoformátu prostřednictvím některé služeb pro sdílení (přehled zde, e-mail příjemce zadejte zivevideo@gmail.com) nebo přímo na e-mail zivevideo@gmail.com.  

Poznámka: o tom, která videa budou zveřejněna rozhoduje redakce. Videa ke zveřejnění musí mít obsahovou hodnotu, kvalitu dostačující k prezentaci na webu a nesmí obsahovat ani části autorsky chráněného obsahu (týká se to samozřejmě i doprovodné hudby). Tato akce není časově omezená, případné ukončení bude oznámeno.

Další článek: Gmail: nastavte si HTML rozhraní jako výchozí

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,