Software | Prohlížeče | Chrome

Našli jsme 22 schopných internetových prohlížečů: Vyberte si, který vám nejvíc sedne

  • Není jen Chrome, Firefox, Edge či Opera. Na výběr máte mnohem více!
  • Internetové prohlížeče se liší funkcemi, zaměřením i designem. Našli jsme 22 použitelných prohlížečů pro Windows
  • Vyberte si prohlížeč, který vám bude nejvíce vyhovovat

Avant Browser

Avant Browser je nejzajímavější tím, že používá tři vykreslovací jádra: Chrome Internet Explorer a Firefox. Přichází s několika zajímavými funkcemi, jako je nástroj pro stahování videí z webových stránek, například YouTube. Další zajímavostí je režim „vždy nahoře“, který zajišťuje, že okno prohlížeče zůstává vždy nad ostatními běžícími aplikacemi.

Avant Browser
Avant Browser

Rozhraní působí poněkud spartánsky, spíše jako by spadalo do období, kdy vládla Windows XP, nicméně jedná se o prohlížeč, který nehraje na grafické efekty a staví především na nabízených funkcích. Z dalších vlastností jmenujme podporu běhu na více jádrech procesoru či nízké zatěžování operační paměti počítače.

Tento článek se věnuje výhradně prohlížečům pro Windows. Řazeny jsou podle abecedy.

Praktické využití, kromě pokročilých funkcí, vidíme například při testování webových stránek v několika typech webových prohlížečů respektive jader. V jedné aplikaci tak můžete vyzkoušet, jak vaše stránky zobrazují tři různá vykreslovací jádra. K dispozici jsou dvě verze: základní obsahuje pouze jádro Internet Exploreru, Ultimate poskytuje všechna tři výše zmíněná jádra.

Mela mezi prohlížeči: Webu může začít vládnout jen jediné vykreslovací jádro

Diskuze (34) Další článek: EU vyvíjí systém SIIP. Technologii, která pozná lidi podle hlasu. Už se na ni těší třeba Interpol

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,