Naše hity CES: Čtečka, roboti, hlasově ovládané všechno a návrat komunikátoru

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 1

Názory k článku

avatar
13. 01. 2018 17:57

Podíval jsem se na video co subjektivně dodat.
> Čtečka jasně, určitě dobře, že funguje spolehlivě, OLED kdo by dnes chtěl ještě mobil, monitor či TV (pokud ji ještě používá) s něčím jiným, já ne. Osobně ovšem vždy budu volit klasické heslo, tedy uložené v mé paměti, přece jen, tam je myslím si více v bezpečí než má ruka, když jsem třeba společensky unaven, a každý si s ní může matlat jak chce (těch možností zneužití by se našlo).
> Roboti jsou krásné hračky, zde bych viděl něco nového pro děti, ale jejich reálné nasazení všude (tovární verze nepočítám) nevidím moc dobře. Jsou drahé, moc toho neumí, v podstatě nic co si člověk neudělá / nezjistí sám, vyžadují blízký zdroj napájení, možná nějací pomocníci pro invalidy, či staré lidi, o které se v prvé řadě má postarat rodina ne nějaký stroj. Zde budu deformován tím, že jsem člověk a dávám v komunikaci přednost zase člověku, kterému se dle mě, prostě dnešní tzv. roboti nevyrovnají ani náhodou, a jedná se ještě o dalekou cestu staletími.
> Komunikátor bych nechtěl, mnohem lepší je v tom případě NB / TabletPC s malou uhlopříčkou, kde je zase klávesnice o řád jinde v použitelnosti.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor