na.dovolenou.cz v novém

Známý server na.dovolenou.cz vstupuje na předvánoční trh s novým jménem a lepší kvalitou služeb. Pod snadno zapamatovatelnou adresou www.zajezdy.cz se nyní skrývá server nabízející zprostředkování zájezdů a množství užitečných informací pro turisty.
Cestovní agentura Zájezdy.cz, spol. s r.o., provozovatel stejnojmenného serveru (www.zajezdy.cz), je v současné době největší společností specializující se na prodej zájezdů prostřednictvím internetu.

Při zahájení letní sezóny bylo v databázi nabídek cca 2 miliony cenových položek a server obsahoval informace z katalogů o celkové váze více než 20 kg. O aktuálních nabídkách se pravidelně nechává informovat 50 000 uživatelů. Samozřejmostí je přidávání nabídek Last Moment.

Bohaté zkušenosti pracovníků společnosti zaručují úspěch a spokojenost zákazníků. Vyřizování objednávek probíhá zpravidla velice rychle a není výjimkou, že klient má již dvě hodiny po zaplacení objednávky zájezd potvrzen.

O dobrém jméně firmy svědčí i skutečnost, že spolupracuje s předními cestovními kancelářemi jako jsou například cestovní kanceláře Fischer, Čedok, Eximtours, FIRO-tour, Vítkovice Tours a mnoho dalších. V internetové rovině probíhá spolupráce s portály Seznam (dovolena.seznam.cz), AliaWeb (na.dovolenou.cz), Tiscali (dovolena.tiscali.cz) a Quick (dovolena.quick.cz).

O společnosti a jejím zázemí

V létě letošního roku překročil prodej zájezdů na všech spolupracujících serverech 100 milionů korun a zisk je očekáván na hranici jednoho milionu Kč. Současná změna je logickým vyústěním nárůstu prodeje a snahy, aby společnost měla obchodní místo s lukrativní adresou.

Diskuze (3) Další článek: Další členové rodiny Mimail

Témata článku: , , , , , , , , ,