Na návštěvě u Joyce ČR

Ve čtvrtek 21. června se konal v hotelu Motorsport Mičánek nedaleko Velké ceny v Brně setkání dealerů a novinářů se zástupci společnosti Joyce ČR.
Celý den se společností Joyce se nesl v duchu rychlosti, závodění a přátelské atmosféry. Dopoledne bylo věnováno dvěma hlavním bodům – jednak představení sortimentu zboží, které Joyce ČR dováží do České republiky (jedná se o analogové i ISDN modemy značek Well a ASUScom), zadruhé speciálním programu pro dealery spočívajícím ve zvýšené iniciativě při zavádění ISDN linek odměněné finančními prostředky.

Svou premiéru si na českém trhu odbyly hned tři zařízení v nabídce Joyce ČR. Jednalo se o externí ISDN modem pro USB sběrnici ASUScom TA-280ST-USB podporující dynamickou kontrolu zatížení linky s případným odpojením či připojením druhého kanálu. Stejně jako dříve i tento modem lze výhodně propojit s programem RVS-COM sloužícím k širšímu využití modemu.

Dalšími představenými novinkami jsou ISDN telefony WELL ISDNtel a WELL ISDNtel-PC. Mezi již klasické vlastnosti patří možnost využití 3, resp. 6 MSN čísel, stejně jako interní adresář na 26, resp. 100 telefonních čísel. Ačkoliv cena těchto zařízení není do uvedení na trh definitivně známa, měly by být tyto telefony dle slov pana Jarošíka z Joyce ČR příjemným osvěžením bouřlivých vod s ISDN telefony.

Celé odpoledne gradovalo veselicemi sportovního charakteru. Na účastníky konference čekaly čtyři hodnocené a jedna nehodnocení soutěžní disciplína, jejichž zlatým hřebem byl závod motokár. Je nám ctí oznámit, že to byl právě jeden z našich redaktorů, komu se podařilo tyto závody vyhrát. Absolutním zlatým hřebem celého dne bylo nevážné zápolení pozvaných novinářů a obchodních partnerů Joyce ČR na Masarykově okruhu v Brně. Jedno je jisté – příště si bereme silnější auto ;).

Diskuze (1) Další článek: Corel uvádí novou verzi Bryce

Témata článku: , , , , , , ,