Multighosting HOME: WordPress, Joomla nebo Drupal

Populární open-source publikační systémy WordPress, Joomla a Drupal jsou nyní dostupné k hostingu u ACTIVE 24. Můžete je instalovat jediným kliknutím a hned začít tvořit stránky.

Nejrychlejší cestou, jak zprovoznit uvedené publikační systémy je využít multihostingový balíček HOME od ACTIVE 24.

Multihosting umožňuje za cenu jednoho provozovat až 5 samostatných webhostingů. Funguje tak, že v rámci multihostingového balíčku lze zřídit až pět samostatných virtuálních serverů a na nich provozovat libovolné weby nebo aplikace. K dispozici je celková prostorová kvóta 5 GB, kterou lze rozdělit mezi jeden až pět webhostingů (virtuálních serverů), každý webhosting pak obsahuje databázi a skripty podle zvoleného operačního systému, FTP přístup, neomezený počet e-mailových schránek, CRON, tedy vše, co je pro provoz náročného webu nebo aplikace třeba. Vše se jednoduše ovládá on-line v administračním rozhraní, kde je možné založit v rámci multihostingu nový webhosting (virtuální server), přiřadit mu diskový prostor, nastavit e-mailové schránky, spustit databázi a další.

Active.jpg

Na každý webhosting v rámci multihostingu lze pak jednoduše, jedním kliknutím, spustit publikační systémy WordPress, Joomla nebo Drupal. Stačí jednou kliknut v zákaznickém centru a dojde k automatické instalaci vybraného redakčního systému. Emailem je pak doručena zpráva s přístupovými údaji k administraci webových stránek. Poté se stačí přihlásit do administrace a začít vytvářet webové stránky.

Více na: www.active24.cz

Další článek: MSI X370: tenká třináctka s hybridem od AMD

Témata článku: , , , , , ,