PR články

MSI představuje 6 řad propracovaných laptopů!

Společnost MSI se komplexně vyvinula! Kromě oceněných GE66 Raider a GS66 Stealth představuje sestavu 6 sérií laptopů orientovaných převážně na hráče. Nové série disponují procesory 10. generace Intel® CoreTM i9 (Comet Lake H-série) a nejnovějšími grafikami GeForce RTX Super.

Revoluční nárůst výkonu až o 50 %

cpu.jpg

Nová generace procesorů uspokojí hráče ve všech aspektech. Nejnovější procesor Intel® Core i9-10980HK má znatelný dopad na FPS v náročných hrách a při multitaskingu. Single core turbo boost dosahuje až 5,3 GHz!

gpu-1.jpg

Sledujte, jak vaše hry ožívají díky Ray Tracingu v reálném čase s novou NVIDIA GeForce® RTX 2080 SUPER ™, která má více jader, vyšší frekvence a výkon ve srovnání s předchozí generací.

image.png

Ocenění vítězové: GE66 Raider, GS66 Stealth

GS66 a GE66 jasně ukazují, že to jde tence a lehce i v novém inovativním designu. Těžko uvěřit, že veškeré funkce, displej s obnovovací frekvencí 300 Hz, baterie o kapacitě 99,9 Wh a další výkonné komponenty se vejdou do těchto kompaktních laptopů.

image.png

GS66 Stealth: Ještě ostřejší černá

Díky návrhu “Core Black” a low-key designu získal tento notebook dvě ocenění - "iF Design Award" a "Red Dot Design Award". Výkonná a přenosná zařízení zkrátka ukazují, kam teď směřuje průmysl. GS66 uvolnil svůj plný potenciál pomocí nového MSI exkluzivního chladiče Boost Trinity+ s 0,1 mm tenkými lopatkami, které maximalizují proudění vzduchu a udržují tak systém chladný a výkonný.

image.png

GE66 Raider: Vzestup nového nájezdníka!

Futuristický GE66 Raider reprezentuje všechny herní nadšence. Není to jen nejlepší výkonná zbraň pro hráče, ale umí zapálit pravou herní duši. GE66 je souborem estetiky a výkonu. Šasi podobné kosmické lodi a nejnovější Mystic Light svítí fascinující panoramatickou světelnou show o 16,8 milionech barev. Není tedy překvapivé, že inovativní vlajkový notebook získal cenu „Red Dot Award“.

Série MSI GT Titan, GP / GL Leopard a GF Thin budou také disponovat nejnovějšími procesory Intel® H-series 10. generace a grafikami NVIDIA GeForce.

image.png

MSI Creator 17: Nejlepší notebook pro vytváření obsahu s Mini LED displejem a věrnou přesností barev.

Pro profesionály, kteří touží po výkonných laptopech na tvorbu obsahu, je MSI Creator 17 tím pravým. Je to vůbec první notebook na světě s mini LED displejem. Je také prvním laptopem, který splňuje DisplayHDR 1000 standardy; 17-palcový 4K obraz, který se může chlubit s jasem nad 1 000 nitů, ať už se jedná o IPS nebo OLED. Nyní s procesory až 10. Generace Intel řady H a grafikou GeForce RTX 2080 Super lze jen těžko přejít fakt, že Creator 17 je nejsilnější notebook s GeForce RTX Studio pro příští generaci.

Nechte se okouzlit dračí silou!

Společnost MSI vždy vyráběla notebooky se sofistikovaností a kvalitou. Díky vlastní produkci si udržuje výrobní kapacitu i v náročných dobách.

Další článek: Amazon začal v rámci cloudu AWS nabízet serverové procesory AMD EPYC. Nejvyšší instance má 96 jader

Témata článku: