MS ve fotbale a informační systémy

Fotbal a počítače spolu zdánlivě vůbec nesouvisejí, ale tak masová akce, jakou bezesporu fotbalové...
Fotbal a počítače spolu zdánlivě vůbec nesouvisejí, ale tak masová akce, jakou bezesporu fotbalové mistrovství světa je, potřebuje kvalitní informační zázemí. Oficiálním dodavatelem software pro tuto akci byla na podzim loňského roku vybrána společnost SyBase. SyBase byla vybrána do této role již podruhé. Jak se termín úvodního hvizdu blíží, vrcholí vývoj internetového on-line systému World Cup OnLine.

Hlavními podsystémy budou Info France 98, určený pro poskytování nejnovějších výsledků zápasů, statistik a ostatních zpravodajství mezinárodním médiím, a Score!,připravený splnit veškeré požadavky organizačního výboru šampionátu. Pomocí vývojových nástrojů firmy SyBase byly v posledních týdnech dotaženy do konečné podoby moduly pro akreditaci, personalistiku, logistiku a distribuci vstupenek. Plně multimediální aplikace by měly být dostupné na dvou tisícovkách pracovních stanic ve více než stovce lokálních sítí. Současně by měly být aktuální informace zpřístupněny miliónům surferů po webových stránkách mistrovství, které bude mít pod palcem produkt Power Dynamo.

Váš názor Další článek: Tři sady od IBM tvoří konkurenci pro Microsoft Windows NT Server, Back Office a Small Business Server

Témata článku: , , , , , , , , ,