MP3 i ve Windows CE alias HUM 1.1

Digitální formát již pronikl i na půdu handheldů s operačním systémem Windows CE v podobě softwarového přehrávače s názvem HUM 1.1, který tvoří firma Utopiasoft.
Digitální formát již pronikl i na půdu handheldů s operačním systémem Windows CE v podobě softwarového přehrávače s názvem HUM 1.1, který tvoří firma Utopiasoft.

Tento MP3 přehrávač nemá dlouhou existenci. Byl uveden někdy začátkem roku a to ve své první počáteční verzi 1.0. Hum umožňuje přehrávání skladeb ve formátu MP3 uložených na libovolné paměťové kartě typu flash card. Vyvinutá technologie AdaptivePlay detekuje zatížení procesoru počítače a automaticky přepíná kvalitu přehrávání, jestliže je procesor přetížen nebo jeho zátěž je tak vysoká, že kvalita přehrávání není tak dostačující. Mezi další velmi efektivně využitelné funkce patří Auto-Detection, který podobně jako funkce autorun u CD-ROM pod operačními systémy MS Windows 9x automaticky spustí přehrávání souborů MP3 ihned po zasunutí Flash Card. Softwarový přehrávač Hum zabere v operační paměti jen zhruba 1MB RAM, takže spuštění dalších aplikací je stále možné a úplně bez jakýchkoliv problémů.

Nyní Utopiasoft svůj HUM představuje ve verzi 1.1, která má spousty vylepšení a doladění nejen jádra produktu, ale i další úpravy kosmetického typu či vylepšení podpůrných utilit atd. Verze 1.1 navíc obsahuje podporu Hand-held PC Pro verze (640X480), barevného Palm-size PC a podporu některých asijských jazyků jako je např. japonština.Tento produkt má opravdu velké ambice a je zřejmé, že ve své třídě je zcela sám.

Download tohoto MP3 přehrávače je možný na stránkách Utopiasoft, kde je volně ke stažení trial verze, pokud máte o HUM opravdu vážný zájem, pak je možné si produkt registrovat. Utopiasoft Hum MP3 Player v1.1 registrovaná verze stojí US $39.95. Tento balík obsahuje zdarma upgrade na připravovanou verzi 1.5, která bude uvedena v brzké době.

Pokud máte některý z těchto přenosných strojů, tak HUM bez problémů můžete používat, protože je zde zaručen bezproblémový chod - Casio Cassiopeia E-100/500, Casio Cassiopeia, E-10 series Clio, Compaq Aero 2100, Compaq 2010, Everex Freestyle series, IBM WorkPad z55, NEC MobilePro 770, Philips Nino 300 series, HP 620LX, HP Jornada 420, HP Jornada 820, Sharp HC-4500, Philips Velo 500

Pokud jste příznivcem jakéhokoliv hand-heldu, tak vám HUM nesmí za žádnou cenu chybět a určitě ho musíte aspoň vyzkoušet.

Váš názor Další článek: Jak hledat a najít v Internetu: pokus o nemožné a ještě k tomu špatný

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,