Software | Windows | Plné verze zdarma

Mobil aktualizuje aplikace sám. Ve Windows to udělá IObit Software Updater. Tady máte verzi 4 Pro jako dárek

Používání zastaralých verzí aplikací obnáší celou řadu nevýhod. Kromě toho, že se připravujete o nové funkce, jde též o bezpečnostní riziko. Ukážeme vám, jak můžete aktualizovat pohodlně.

Zatímco na mobilech se o aktualizaci aplikací stará operační systém, resp. appstore, ve Windows panuje chaos. Programy z Microsoft Store se aktualizují z něj, další část aplikací si zajišťuje nové verze sama a nemalé procento spoléhá na iniciativu uživatele.

Pokud používáte desítky programů, pak není v lidských silách každý den ručně kontrolovat, zda u některého nevyšla nová verze. Jde to ale dělat mnohem jednodušeji – stačí nainstalovat nástroj IObit Software Updater 4 Pro, jehož plnou verzi najdete na C-zóně časopisu Computer (heslo najdete níže v placené části článku).

IObit Updater má databázi posledních verzí nejrůznějších programů. Nejprve zjistí, které aplikace a v jakých verzích máte nainstalované, pak je srovná s databází a nabídne aktualizace. Snadno a rychle tak budete mít k dispozici nejnovější verze aplikací. To může znamenat nové funkce, ale hlavně vyšší bezpečnost.

Instalace a první spuštění

Instalační balíček IObit Software Updater 4 Pro stáhněte z C-zóny, spusťte ho a proveďte instalaci. Nezapomeňte si z C-zóny poznamenat licenční kód k plné verzi, který najdete v popisku aplikace – budete ho potřebovat k aktivaci plné verze. Doporučujeme zvolit uživatelskou instalaci (odkaz Custom Install) a ve třetím kroku odmítnout instalaci VPN aplikace.

Pokračování článku patří k prémiovému obsahu pro předplatitele

Chci Premium a Živě.cz bez reklam Od 41 Kč měsíčně
Váš názor Další článek: Účet Microsoftu už funguje i bez hesla. Jak jej odstranit a přihlašovat se aplikací, otiskem nebo PINem?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,