Mixman – interaktivní hudební Internet

8. listopadu 1999
Jak chytit video SDÍLET NA FACEBOOKU TWEETNOUT
Společnost Beatnik v poslední době přichází s projekty zaměřené na hudební produkci. Tato společnost vytvořila software s názvem Mixman, který umí mixovat a remixovat hudbu přes Internet.
Společnost Beatnik v poslední době přichází s projekty zaměřené na hudební produkci. Tato společnost vytvořila software s názvem Mixman, který umí mixovat a remixovat hudbu v zvukových formátech typu MP3 a to prostřednictvím Internetu. Seskupení Beatnik (obsahuje 70 členů) je dosti nadšenecké. Tito lidé tvoří virtuální hudbu přímo online. Chtějí především takovou hudbu více rozšířit a propagovat. Mezi jejich tvorbu také patří interaktivní hudba a grafika, která je v dnešní době na Internetu také velmi důležitá.

Program Mixman je založen na interaktivitě celého Internetu. Milióny internetových uživatelů, hudebních spotřebitelů, vývojářů bude moci za pomoci programu Mixman interaktivně ozvučit svoje webovské stránky. Společnost Beatnik přímo na svých stránkách nabízí portál a e-komerci zaměřenou přímo na tuto problematiku - hudbu (např. MTV Online).

Nápad je to opravdu skvělý a po dotažení všech funkcí celého systému bude vydán program Mixman oficiálně mezi uživatele, kteří ho budou moci začít plně používat.

Letos v srpnu byl druhý program od společnosti Beatnik s názvem Beatnik Player prodán společnosti Yahoo, která za něho zaplatila dosti velkou částku. Dnes je možné uvedený program Beatnik Player stáhnout přímo z Internetu a je možné zdarma poslouchat remixy od autorů jako jsou Seal, Jewel, tvorbu od Davida Bowieho, Moby a spousty dalších. Beatnik má podepsanou smlouvu s OnRadio, který je hlavním dodavatelem hudební produkce, která je využívaná v systému Beatnik.

Váš názor Další článek: Jak chytit video

Témata článku: , , , , , , , ,