Microsoft začal nabízet novou nejlevnější variantu Surface Pro 4, bohužel je bez důležitého stylusu

Tablet Surface Pro 4 byl stejně jako předchozí generace určen především pro efektivní práci se stylusem, který slouží pro rychlé náčrtky a zápisy pomocí rukou. Microsoft tak stylus prodával automaticky s každým modelem.

Nově ale rozšířil nabídku modelů Surface Pro 4 o variantu s nejnižší cenou, která ale neobsahuje zmíněný stylus. Microsoft tak tímto modelem cílí na uživatele, kteří stylus nepotřebují používat.

Varianta vychází z nejnižší konfigurace se stylusem, obsahuje tak procesor Intel Core m3 s architekturou Skylake, 4 GB operační paměti a 128GB SSD úložiště, na kterém je předinstalovaný systém Windows 10. Zařízení je díky použitému procesoru pasivně chlazené.

Cena se u této varianty dostala na 800 dolarů, což je v přepočtu kolem 23 000 Kč s DPH. Pokud budete chtít stylus nakonec dokoupit, můžete tak učinit za 60 dolarů (kolem 1 700 Kč s DPH) a ještě si lze vybírat různé barevné varianty. Dokoupit lze i barevný klávesnicový kryt, který využívá magnetů pro přichycení ke konstrukci tabletu.

Diskuze (33) Další článek: Nový Nvidia Shield Android TV 2017: zatraceně dobrý přehrávač

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,