Microsoft | Tablety | Surface

Microsoft skutečně připravuje skládací tabletomobil. Je tu další silný důkaz

O unikátním skládacím tabletu Microsoftu se mluví už dlouho, často se přitom spekulace míchají s informacemi o bájném Surface Phonu. Ale vypadá to, že jsme konečně blízko odhalení a Microsoft skutečně novodobé mobilní zařízení s Windows představí. Redakce renomovaného technologického magazínu The Verge totiž tvrdí, že viděla interní dokument Microsoftu a všechny dřívější úniky se zdají být pravdivé.

Tablet by měl mít dvě displejové plochy, které půjdou složit do režimu telefonu. Zařízení by mělo vypadat takřka identicky, jak jsme jej mohli vidět z návrhů designéra Davida Breyera na Twitteru:

Microsoft v prozatím neveřejných materiálech zařízení popisuje následovně: „Jedná se o nový kapesní Surface s inovativními hardwarovými a softwarovými prvky, které tvoří vskutku všestranné a osobní kapesní zařízení.“

Veškeré dosavadní útržky informací celkem odpovídají tomuto typu zařízení. Ať už jde o použití procesoru ARM, přizpůsobení Windows 10 pro běh na takových zařízeních, zkazky Microsoftu, že s mobily ještě zcela definitivně nekončí... A zapadají do toho i neoficiální úniky informací. Doposud se mohlo zdát, že se jedná o informace k více různým produktům, ale podle všeho jde nakonec o jediný, který vše propojuje dohromady.

Diskuze (28) Další článek: Jak se dá hrát se sférickou kamerou: Tohle video z horské dráhy vám zamotá hlavu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,