Microsoft | Windows 10 | Windows Insider

Microsoft potvrdil, že Windows 10 22H2 nabídnou minimum novinek. Vydal také instalační ISO

Díky uniklé mu aktualizačnímu balíčku jsme se nedávno dozvěděli, že Windows 10 verze 22H2 není mýtus, nýbrž reálný produkt. Drobná aktualizace naznačila, že nás opět čeká nevelké vydání, které nabídne pár drobných vylepšení. Na to jsme ostatně ve světě Desítek v posledních letech zvyklí. Minule šlo o tři funkce.

Teď už víme aspoň něco oficiálně, neboť Microsoft zveřejnil příspěvek na jednom ze svých blogů. Nadcházející nová hlavní verze operačního systému opět změní číslo sestavení o jednotku, tj. verze 22H2 bude build 19045.

Aktualizace KB5015878, která revizi systému upravuje na 19045.1865, je oficiálně nabízena především ve firmách v rámci kanálu Release Preview v programu Windows Insider Program for Business. Domácnosti se mohou testování zúčastnit také, instalaci ale musíte ručně vyvolat ve službě Windows Update (rovněž musíte být v kanále Release Preview).

KB5015878 (2).pngKB5015878 (1).png

Zvláštní je, že i když Microsoft oficiálně zahájil testování, neřekl, jaké funkce verze 22H2 obsahuje. Pouze potvrdil, že novinek bude minimum s tím, že více řekne později. Aktuální sestavení je zřejmě ještě neobsahuje, jen mění revizní číslo a slouží k prozkoušení distribučního kanálu. Mimochodem, k dispozici jsou už i instalační obrazy ISO s Windows 10 build 19045.

Zdroje: Windows Insider Blog

Diskuze (36) Další článek: Existují tři typy „dlouhého covidu“. Každý se vyznačuje specifickými příznaky, zjistili vědci

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,