Microsoft | Japonsko | Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator dostane příští týden velkou aktualizaci zaměřenou na Japonsko

Hráči Microsoft Flight Simulatoru se mohou příští týden těšit na velkou aktualizaci, která přinese nový obsah. Microsoft to oznámil na akci Tokyo Games Show s tím, že cílem tohoto updatu je vylepšit zážitky při virtuálním létání nad Japonskem.

Vylepšení se bude týkat šesti velkých měst včetně Tokia, která by po vizuální stránce měla odpovídat své předloze. Balíček přinese také detailně zpracovaná letiště a dvacet japonských památek a významných míst ve vysokém rozlišení.

Japonsko v MSFS

Realistické 3D modely budov budou na hráče čekat při průletech nad městy Sendai, Tokamaku, Tokušima, Tokio, Ucunomija a Jokohama. Terén v těchto lokalitách tedy nebude generován automaticky, ale bude vycházet ze skutečnosti.

Simulátor obsahuje prakticky všechna významnější japonská letiště, avšak detailního zpracování se dočkalo jen jediné – Letiště Haneda, známé také pod názvem Mezinárodní letiště Tokio. Po aktualizaci přibude dalších šest letišť – kromě největšího Nagasaki to budou Hačijodžima, Kerama, Kuširo, Šimodžišima a Suwanosedžima.

Vedle podrobnějších měst a detailně zpracovaných letišť přinese aktualizace také přesněji zpracované památky a významná místa. Konkrétně se můžete těšit na horu Fudži, hrad Himedži, buddhistický chrám Hórjúdži či neobydlený ostrov Hašima. Aktualizace také obsahuje vylepšenou digitální výškovou mapu celé země vycházejícího slunce, jejímž výsledkem je mnohem realističtější terén.

Na co se těšit dál?

Takzvaný World Update 1 představí také nové výzvy se stanoveným přistáním na letištích po celém Japonsku. Aktualizace by měla být dostupná od úterý 29. září. Pokud tedy patříte k fanouškům Japonska, pak byste pomalu ale jistě měli začít uklízet na pevném disku.

Po World Update 1 mohou fanoušci očekávat, že příští aktualizace se zaměří na samotné létající stroje. Bude se jmenovat Sim Update 1 a může zahrnovat cokoli od vylepšených letových modelů až po nová letadla. Stejně, jako v případě World Update, bude tento obsah zdarma.

Diskuze (5) Další článek: Týden Živě: Zálohujte děti do cloudu. Vše ostatní je ruská ruleta

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,