Mapy.cz | Seznam.cz | Mapy

Mapy.cz mají nové letecké snímky střední třetiny Česka, letos se bude fotit Morava

Mapová služba Mapy.cz má nové letecké snímky Vysočiny, Jihočeského kraje, Pardubického kraje a části regionu Královehradeckého. Celkem je novými snímky pokryto území o rozloze 25 200 kilometrů čtverečních, což je bezmála třetina celkové rozlohy Česka. Kvalita snímků je vynikající.

Snímky pochází z loňského roku, a to z období léta až časného podzimu. Kvalita snímků je vynikající a z ptačí perspektivy tak uvidíte velmi detailní pohled na zemský povrch. Až člověka při pohledu na sousedovu zahradu napadnou otázky týkající se zajištění soukromí a při pohledu na areál temelínské elektrárny ohledně bezpečnosti.

ac9bc2a3-be9d-4864-8ef3-434956cdcd8d
Červeně je označeno území s čerstvými leteckými snímky

Aktualizace se týká výhradně leteckých přímých snímků, 3D model zatím zůstává beze změn a je tedy založen na starších obrazových datech.

Snímání pokračuje, nové letecké snímky se letos budou pořizovat pro východní třetinu území Česka. Pokud tedy bydlíte na Moravě a chcete mít na mapách Seznamu unikátní značku, namyslete si ornament do svého trávníku a přes léto jej pravidelně sekačkou udržujte.

Diskuze (11) Další článek: Steve Wozniak věří, že bitcoin bude v budoucnu jedinou globální měnou

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,